Cosplay Rave Party 2014


Da hadde vi enda en sånn koselig cosplayhangout i helgen, også ble vi litt inspirerte av en skikkelig teit video på youtube som heter "Rave Party 1997" som du kan se under her:

Herregud hahahahhah 1997 var et tøft år ass. Så endte det opp med at vi lagde den her:

Vi ser jo helt høye ut hahahah omg.

Det bare skjedde på en måte, det var gøy å filme det da hahaha

 

- Isah

Hvordan norske folk varmer seg ja, mhm


Heeeey, akkurat nå henger Ingrid hos meg, hun bestemte nemlig å bo hos meg fra tirsdagen til søndagen, og det er koselig. Så da filmet vi dette her i går:

mmmmmm niceeee

Dansen er forresten inspirert av Ethiomod's Insanity video, fordi den er gøy, og sangen heter Magic Mamaliga av OMFO, og den er brukt i blant annet borat. <- Forklarer den rare sangen bra nok det tenker jeg. Også skal jeg fortsette å lage teite videoer når jeg kan. Også må dere huske at jeg prøver å være veldig aktiv på facebooksiden min som du nok en gang finner HER :D og der driver jeg å legger ut cosplayprogress til Hyperdimension Neptunia cosplayene mine, som er niceee. Skal vel snart begynne på Purple Heart drakten, gah, første gang jeg bruker led lys, gogo~

 

- Isah

Du finner meg på Youtube og Facebook~


HEI, nå har jeg tenkt til å bli aktiv på youtube igjen, siden jeg endelig har fått meg et ordentlig kamera 8D Jeg tenker jeg skal legge ut videoene mine her, men vet ikke om jeg skal blogge så mye mer. Det blir mer av video blogger nå tenker jeg, som egentlig er litt mer gøy siden alt mulig rart kan skje i en videoblogg, også slipper dere å scrolle nedover for å lese, dere kan bare lene dere tilbake og enjoy the show~ Jeg kommer for den meste til å snakke engelsk da, men kanskje jeg tar en norsk video i ny og ne? Anygays, her er min nyeste vlog~

Også har jeg også åpnet en ny facebookside, siden jeg ville ha en side der jeg kan legge ut alt mulig rart, cosplay, musikk, anime, jfashion, spill, youtube, og alt mulig rart~ Så trykk på bildet nedenfor for å komme dit!Eller så kan du bare trykke her, ditt valg~

Så nå planlegger jeg å gjøre den facebooksiden veldig aktiv, nesten som en blogg, men ikke helt, men med masse bilder da 8D

 

- Isah

Totoro smil


Tenkte jeg kunne vise den skikkelig kule og dritlange filmen jeg la ut på youtube i går.

Det er totoro smilet mitt. MEN HALLO, det likner litt da, se:


Som minner meg på at det er en stund siden jeg har sett denne filmen nå, burde se den igjen soon~

 

- Isah

Ponchotent


Wubwubwub hei, i dag på utplassering fikk jeg en haug av ryddeoppgaver, men bedre enn ikke noe da. På morgenen i dag var jeg stuptrøtt, tror jeg sover litt for lite. I dag skal jeg prøve å legge meg sånn litt tidlig ihvertfall, selv om det allerede er ganske sent D: Legger til en random film jeg la ut på youtuben min i går, siden jeg glemte å legge den ut her.

Ponchotent is the way to go. K, nå skal jeg gå å finne klær til i morgen, så snakkes vi senere~

 

- Isah

Ny youtube channel


Helluuuuu, nå har jeg fiksa ny youtube channel, og jeg lagde hadefilm til den gamle og heifilm til den nye, woooo~ Her er begge to. Jo forresten, så snakker jeg engelsk i videoene da, så hvis du får frostskader av å høre på det, så anbefaler jeg deg å hente litt kakao.

Yushhhh. Tenker at jeg kan legge ut sanger osv. også på den nye channelen. Tror det meste av filmer blir på engelsk da, MEN DET LIKER DERE. 

 

- Isah

Deadsushi ~ Isah

19 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Mediedesign på Idefagskolen i Tønsberg, og du kan finne skolebloggen min her: http://passegal.no/isabella Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er kul.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits