Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hvordan norske folk varmer seg ja, mhm

Heeeey, akkurat nå henger Ingrid hos meg, hun bestemte nemlig å bo hos meg fra tirsdagen til søndagen, og det er koselig. Så da filmet vi dette her i går:

mmmmmm niceeee

Dansen er forresten inspirert av Ethiomod's Insanity video, fordi den er gøy, og sangen heter Magic Mamaliga av OMFO, og den er brukt i blant annet borat. <- Forklarer den rare sangen bra nok det tenker jeg. Også skal jeg fortsette å lage teite videoer når jeg kan. Også må dere huske at jeg prøver å være veldig aktiv på facebooksiden min som du nok en gang finner HER :D og der driver jeg å legger ut cosplayprogress til Hyperdimension Neptunia cosplayene mine, som er niceee. Skal vel snart begynne på Purple Heart drakten, gah, første gang jeg bruker led lys, gogo~

 

- Isah

duurp

23.01.2014 ~ 11:59

Haha, jupp. That's how we do it!

Kami

25.01.2014 ~ 01:19

teite videoer, jaaa :D lo så fælt xD

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

19 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Mediedesign på Idefagskolen i Tønsberg, og du kan finne skolebloggen min her: http://passegal.no/isabella Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er kul.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits