Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Polar Party 22

Hei ppl, i høstferien har jeg vært ganske busy, så jeg fikk ikke blogga så mye. Kunne gjort det mens jeg var på lan, men endte opp med å ikke gjøre det >_> Anyways, den photoshooten før lanet ble ikke noe av, så jeg fikk besøk av Ingrid før lanet, og vi bare hang og slang, også var vi på kinamat date og greier, det var couscous.


Hot Ingrid med hot mat

Dagen etter gjorde vi oss klare til lan, så dro vi dit, og satt opp dataene våres osv. Klarte selvsagt å miste dataen i gulvet da, dumme plastikkdeler som bare faller av >_> Men dataen overlevde fint da, jeg dempet fallet for å si det sånn, lol. Resten av lanet har vi bare.. spilt, chilla og hatt det gøy, sånn man vanligvis gjør på lan. Denne gangen hadde de til og med Dance Dance Revolution i arkaden 8D Da ble jeg glad. Også spiste jeg ikke godteri eller brus i det hele tatt, men etter å bare ha spist riskaker, iste og knekkebrød ble magen min dårlig, så jeg måtte få i meg litt annen mat fra kantina ._.


Her er arkaden btw, man ser DDR maskinen såvidt bak de guttene der lol


Her er folk på lan ja


Her var vårt hovedkvarter for denne gangen, nesten akkurat de samme plassene som Pia og jeg hadde i fjor, bare et sete bort hahah, men siden hun ene som skulle sitte ved siden av meg igjen ikke kom, så fikk vi ekstra plass, så teknisk sett hadde vi de samme plassene 8D


Supr kos


Jeg synes vi hadde det ganske koselig da


Her er en Ingrid


Hørte på det nye albumet til Perfume, LEVEL 3, og bygde i minecraft til konkurransen med Ingrid


haro hawayu?


SO DESU


SE, her ser man DDR maskinen i bakgrunnen, aaaa den er så gøy, men de fuckings folkene som spilte cotton eye joe konstant trenger å dø. Og den andre 5,6,7,8 sangen eller hva den nå het, herregud hvorforrrr


SO UGUUU KAWAII DESUDASU

Så vant vi litt konkurranser igjen da, men er litt sånn irritert på folk, siden folk stemmer bare random, og folk som egentlig ikke har jobbet så hardt vinner over andre som har jobbet beinhardt, så det er utrolig urettferdig i de kreative konkurransene. Anyways, jeg klarte å vinne førsteplassen i musikk igjen da, men jeg var den eneste som hadde sendt inn noe legally, han andre fyren prøvde seg på å sende inn noe han ikke hadde laget, så han ble diska. Er ikke så veldig gøy med autowin egentlig, da er det ikke rettferdig i mine øyne :/ Anyways, jeg vant også 3. plass i Wild med steampunk tegningen min, også vant Ingrid og jeg 3. plassen i minecraft også. Du kan se på alle bidragene som vant osv. her, så kan du dømme selv >_>


Her er det jeg vant da, 2 kopper, 3 spill inkludert et skateboard som hører til tonyhawk spillet, og 1500kr cash. Vant også 400kr i minecraft, et spill og enda en kopp, men jeg lot Ingrid ha det siden jeg hadde nok med dette, pluss at de helt nye converse skoene hennes til 700kr forsvant på lanet, så hun sparer opp til nye nå :o Det som også var rart var at litt etterpå så forsvant sokkene hennes også.. creepyyyy

Jaja, etter alt styr med lan og soving på gulv og i stol, og mindre enn 2 timer med søvn natta før så dro vi hjem tidlig på morgenen, og moren til Ingrid var så snill å hentet oss 08:00 på morgenen sånn at jeg skulle rekke å dra på con i Oslo, så når jeg kom hjem så hoppet jeg inn i dusjen, og dro på meg kostymet, også kom Vilde, Tina, Torill og Henning for å hente meg. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg dro, jeg var utrolig sliten, og connet var ikke noe særlig for meg siden jeg var såpass sliten.

Jeg kan heller skrive litt mer om det senere, akkurat nå må jeg hvile. Dro hjem fra skolen i dag og greier siden jeg hadde skikkelig vondt i bihulene, og jeg klarte ikke å gjøre noe såvidt. :c Tror jeg overanstrengte meg i høstferien ja..

 

- Isah

3 søte kaniner ☆彡

Katrine

07.10.2013 ~ 22:48

Åååå, et slott i minecraft!! <3 elsk på det

henrikanilsen

09.10.2013 ~ 01:13

Håper det gikk bra med noe av PCen din! :c Jeg mista min i asfalten, men den er så stygg at det gjør ikke noe.. Skal du dit neste år og? c:

Deadsushi ~ Isah

09.10.2013 ~ 10:13

henrikanilsen: Oh, ja min ble ikke sluppet så veldig langt da, tror det var bilturen som bulka døra hahah. Ja jeg har planer om det, men jeg må se hva som skjer c:

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

19 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Mediedesign på Idefagskolen i Tønsberg, og du kan finne skolebloggen min her: http://passegal.no/isabella Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er kul.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits