Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wan pray gaem?

Helloooo, wassap? I helgen bare hang jeg på skype med folk og spilte sims, det var det som skjedde da, lol. På skolen driver vi med å lager steampunk og eller fantasy inspirert tegning. Vi kan velge om å gjøre begge, men vet ikke om jeg får tid til det hahah c:


Her er forresten klassen min, og ja, alle skulle lage grimase hahaha. Litt trist at jeg ikke har noen venner der da, så jeg sitter alene hele tiden :c Føler jeg ikke passer inn i det hele tatt med de andre folkene.


Her er tegningen jeg holder på med. Det er egentlig ikke SÅ kjedelig da, men det er kjedelig når man ikke får det til :c

ALCHEMY CIRCLEEEEURURUR


wan pray gaem?


Outfit for i dag~

Så er det snart masse greier som skjer, fredagen skal jeg på en photoshoot mest sannsynlig, med noen av puffsa, også senere på fredagen drar jeg til Thor, så drar jeg hjem på søndagen og får meg litt pause, før Ingrid kommer til meg, også skal vi til Polar Party 22, og siste dagen med PP så er det jo egentlig con som vi skal på, så vi må dra tidligere fra lanet, evt. etter konkurransene er ferdige, som sikkert ikke er før sånn 3 på natta. Gah, og etter connet skal det være enda en photoshoot, så ja, får såvidt noe pause denne ferien :C menmen, jeg vil dra på lan og con og photoshooter, så you gotta do what you gotta do~ Nå må jeg legge meg, skole i morgen, så nattaaaa

 

- Isah

11 søte kaniner ☆彡

Churi Chan

25.09.2013 ~ 07:38

Synd at du ikke føler du passer inn i klassen enda.. men det kommer seg ;) elsker tegningen din<3 så nydelig! hvilket program bruker du? :)

Deadsushi ~ Isah

25.09.2013 ~ 10:09

Churi Chan: Tja, vet ikke helt med det, menmen, jeg er jo her for å lære, ikke få venner c: og tuuusentakk<3 første gang jeg tegner noe sånt digitalt 8D bruker photoshop CC c:

Kami

25.09.2013 ~ 16:10

jeg er egentlig helt sikker på at de fleste i klassen din kjempegjerne vil bli kjent med deg, de bare tør ikke fordi de syns du er så kul og gjennomført og annerledes og de antagelig tror de er for ordinære for deg, eller noe. Er som regel sånn. Smil :)

Jenna

25.09.2013 ~ 18:23

Jeg føler meg også utenfor i min klasse, men det er fordi jeg hele tiden har følelsen av at ingen egentlig vil være med meg, og da holder jeg meg unna... FOr det har nemlig blitt slags grupper allerede .. men det hjelper å snakke med folk i andre klasser, for de er du ikke med hele tiden så det er lettere å snakke med dem. Prøøøv det Isaahchaan snakk med andre i andre klasser, for de er kanskje mer i samme situasjon som deg C:

Batman

28.09.2013 ~ 23:40

Hei Isah! :D

Bare lurteee, skal du på polarparty? ^_^

Deadsushi ~ Isah

29.09.2013 ~ 00:07

Batman: Ja det skal jeg :D

Batman

29.09.2013 ~ 00:19

YEY! Me too! :D Haha så deg i fjor, men turte ikke gå bort til deg :p

Deadsushi ~ Isah

29.09.2013 ~ 21:15

Kami: Aww, tuuuuuuusentusentakk, det var utrolig snilt sagt av deg :') <3 Føler alikevel at det er min feil haha, jeg gjør jo ingenting for å bli kjent med noen, men det er akkurat som om jeg ikke.. har lyst til det heller, fordi folkene er så.. ikke meg :/

Deadsushi ~ Isah

29.09.2013 ~ 21:18

Jenna: Ja, det er det som har skjedd i min klasse også, det har blitt sånne små grupper, og nesten alle jentene er en liten gjeng bortsett fra meg og en annen som er litt mer voksen, og har drevet med illustrering og hele pakka før. Problemet er bare at jeg ikke går ut av klasserommet, jeg sitter bare der ved dataen, fordi jeg tør ikke å sette meg i kantina, da sitter jeg bare alene uansett.. Jeg har liksom ingen måte å snakke med noen andre klasser på :c

Deadsushi ~ Isah

29.09.2013 ~ 21:18

Batman: Oh, men da snakkes vi sikkert denne gangen 8D

Batman

01.10.2013 ~ 15:50

Jaaa :D

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

19 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Mediedesign på Idefagskolen i Tønsberg, og du kan finne skolebloggen min her: http://passegal.no/isabella Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er kul.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits