Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rumpeldunk

Hey peeps, overskriften har ikke noe med noe å gjøre, jeg synes bare at det ordet er en av de morsomste ordene som finnes. I går var jeg på skolen, også var det skikkelig fælt fordi det var skikkelig ikke min dag, også holdt jeg på å sovne i timen flere ganger fordi jeg ikke har fått nok søvn i det siste, så jeg klarte ikke helt å jobbe ordentlig. Heldigvis holdt vi bare på med en test oppgave da. I dag kjente jeg skikkelig på hele kroppen at den var skikkelig sliten og rar, mest sannsynlig fordi jeg har fått for lite søvn, bleh.

Anygaysss, jeg kan ikke legge ut noen bilder fra mobilen fordi jeg var så kul å glemme ledningen til den på skolen, så da blir det bilder fra instagram fordi det er gøy.


Trutemunn bilde fra i går, SO POUTYPOUT


"SHIT I'M LATE FOR ANIME SCHOOL" bare fordi det er så anime klisjé å løpe til bussen med en brødskive i munnen

Så må jeg linke dere til den andre bloggen min som jeg legger ut skoleting på (http://passegal.no/isabella), tror jeg har gjort det allerede da lol men uansett, holder på å kopiere en hungergames art deco poster som ble ganske kul som jeg mest sannsynlig legger ut i morgen tidlig, også skal jeg lage min egen også i morgen.. she said hopefully. HUE.

JO også fikk jeg fancy stoff til cosplay i morgen som jeg må vise dere senere hihi, så kan dere få lov til å gjette hva jeg skal lage ut av det 8D men nå skal jeg sove, nattaaaa

 

- Isah

2 søte kaniner ☆彡

mariasanni

05.09.2013 ~ 00:19

såå pen du er!

jeg har nettopp begynt å lage videoer på youtube, så hadde blitt utroolig glad om du ville tatt en titt og muligens abonnert! ha en fin kveld videre, uansett <3

Spock

06.09.2013 ~ 06:41

Aw :3 Bilde av deg med brødskive i munnen minna meg om musikk videon Candy, av Kyary^^

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

19 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits