Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fest & Hyperdimension Neptunia

I dag hadde jeg fri, men ble vekt av faren min som stakk innom en tur, som var hyggelig hahah. Så fikk jeg etterhvert besøk av han Thor, og etter det kom Miliam (helt fra Oslo og greier) og Vilde til oss, så gikk vi videre til Vilde for å slippe av baggen til Miliam, for så å bli henta av Tina og Ingrid, og så dro vi på fest.

Altså jeg er ikke veldig festperson, men det var jo hyggelig da, det var bare litt kjedelig i lengden. Så ble folk fulle, og en dude tok posen til Thor og tok ut tingene fra den og spydde i den hahaha, huff. Jaja fest er fest. Tror ikke jeg kommer til å noensinne bli en festperson, som er litt trist egentlig, fordi det virker jo moro~ Fikk ikke tatt noen bilder da, det var jo bekmørkt, så da funka ikke det sånn veldig bra D: men dere kan få dette fete bildet av Hyperdimension Neptunia fordi characterdesignene til de karakterene der er så hotte at jeg bare asfadsdsfadafds


ÅH DE ER SÅ FINE ALLE SAMMEN<3

Det er forresten en serie som airer akkurat nå, er vel sånn 7 episoder ute, kommer en ny på.. lørdag/søndag hahah. Uansett, den er skikkelig.. fanservice.. men det går fint fordi karakterene er så pene og fine. Dere kommer kanskje til å se en del av dette senere hihi, hinthint. c:

 

- Isah

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

19 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits