Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Idefagskolen skolestart

JA HEI, så jeg begynte på skolen jeg på onsdagen, og det var litt skummelt. Er litt redd for at jeg ikke kommer til å få noe særlig venner i klassen, jeg kjenner til noen av de som går i klassen min fra før, men har ikke så godt forhold med de liksom, så jeg føler meg litt ensom foreløpig ;_; Også er det skummelt at jeg er den eneste 19 åringen i klassen, resten er eldre liksom, så jeg føler meg litt sånn.. at jeg ikke kommer til å passe inn med disse folkene.

MEN, nå er det veldig moro da, og jeg gleder meg til skoleåret, gira på å lære adobe, vi fikk bøker og hele pakka~


Bøker til Premiere Pro, InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects og Dreamweaver wooooooooo

Så jobbet vi med de to første oppgavene våre i dag, siden den første dagen var litt sånn slækk "hei-dag". Alle oppgavene på skolen skal ut på en blogg som er på en egen bloggplatform til skolen, og bloggen min der heter http://passegal.no/isabella/ så dere kan sjekke ut oppgavene jeg har gjort hittill haha.


Random speilbilde fra i dag på doen mens jeg ventet på bussen, awyiss

Jo, også har jeg studiedag hver fredag som vil si at den dagen gjør jeg som jeg vil, men det er såklart smartest å gjøre oppgavene sine ferdig, men jeg tenker jeg kan gjøre det hjemme som oftest, fordi det å pendle til Tønsberg hver dag er stresssss, og nå har jeg en pro data her anygays så da kan jeg jo fint bruke den. Så siden vi ikke hadde noe spesielt med oppgaver og sånt så fikk vi fri i morgen wooooooooo, også kommer Thor, også skal vi visst på fest og sånt, wow. Blir interessant.

 

- Isah

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

19 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits