Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Naboen vår er craycray

Okay sorry, jeg må bare skrive om dette når jeg så dette på sb.no fordi det er så sykt teit og latterlig. Vi, altså moren min og stefaren min har søkt om å bygge ny garasje som er litt høyere enn den gamle vi hadde, også sendte naboen en klage fordi de trodde at kveldssola deres kom til å forsvinne (noe som er tull fordi det gjør fjellet og trærne uansett, og vi har også tilbudt om å kutte ned trær og sånt.), så de sendte rare brev om usaklige ting. Det var bare begynnelsen.

Vi fikk tillatelse til å bygge og hun ble enda mer craycray, og faren hennes kom med kamera og målebånd for å se om vi var så og så nærme hekken deres osv. og de var helt sånn "DET SKAL IKKE VÆRE NOE GRUS DER, VI KOMMER TIL Å SJEKKE" når de ikke ville sett noe av det uansett fordi det var på vår side av hekken.

Ja anygays, det har vært skikkelig mye frem og tilbake, og nå har de hatt et møte med kommunen og sånt, og det var enstemmig vedtatt at vi fikk bygge, så vet du hva naboen gjør? DE GÅR TIL AVISA, OGSÅ SETTER DE OPP ET KORS ELLER NOE FOR Å VISE HVOR HØYT DET SKAL VÆRE LIKSOM, HÆ?


Bilde er tatt fra sb.no, jaså de har vært i bakgården vår ja. MEN SE PÅ DET KORSET DER DA, tror de starter opp en kirkegård snart

Det er mye rart rundt denne historien her og jeg er ikke den beste til å forklare, men altså.. jeg synes dette er helt.. ja, teit. Hallo, 3 meters kors i hagen liksom. Link til sb.no finner du HER, men du får ikke lest det alikevel siden det koster 7kr, dumme sb :<

 

- Isah

3 søte kaniner ☆彡

Churi Chan

29.08.2013 ~ 20:47

hahha!!! så latterlig! desverre er noen naboer slik... du blir aldri kvitt dem -.-'

Deadsushi ~ Isah

29.08.2013 ~ 20:57

Churi Chan: Ja jeg vet, det er triste greier ;_;

cass

29.08.2013 ~ 23:52

Venninna mi sin familie måtte bytte ut kjøkken vinduene med sånt glass man ikke kan se gjennom fordi naboene deres mente de spionerte mens de laga mat... etter at de selv bygde ut deres hus med 2 meter mot deres vinduer. x) ... Naboer krever og krever med tåler ikke at de andre gjør noe de også.

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

19 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits