Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sugarpuffs Cosplay

HEI nå er det jo desucon tider og vi henger hos tanta til Ingrid. Jeg tenkte bare at jeg kunne dele den nye facebook siden til cosplaygruppa vår, Sugarpuffs Cosplay wooooo~ (Trykk her for å komme dit) Vi skal begynne å legge ut alle cosplayene våres der osv. 

Medlemmene er forresten: Meg, Pia, Ingrid, Tina, Vilde, Julie og Helene :DHer var et fagert bilde av oss i dag, untatt Tina da, fordi hun dukka. Pia og jeg hadde ihvertfall shiro og kuro lolita outfits i dag, Tina var kawaiigurl og Ingrid var Daenerys/Khaleesi fra Game of Thrones.

I morgen skal vi være lucky star crew, så hils gjerne 8D Fikk sagt hei til noen av dere som leser bloggen min da (hei igjen til dere hihi<3) og det er jo alltids kos, så ikke vær redd for å si hei :D Kommer til å blogge ordentlig når jeg kommer hjem igjen, nå låner jeg bare en skolepc av Ingrid som er fæl å skrive på med løsnegler, så ja, VI SNAKKES I MORGEN DESUFOLK og vi andre snakkes mest sannsynlig på mandag woopwoop~

 

- Isah

2 søte kaniner ☆彡

Jea

01.07.2013 ~ 11:26

Så dere på Desu! Så søte, så *o*

Emilie~

02.07.2013 ~ 21:51

Jeg så dere på lørdagen flere ganger, men turte ikke gå bort... >.< Litt sjenert og visste ikke hva jeg skulle si, så jeg bare stirra på dere som den creepern jeg er til tider, haha, men dere var søte og det var kult å se deg fordi jeg er litt fangirl ^u^

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits