Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Buss med Julie og Oslo med Thor

Helluuu, denne helgen dro jeg til Oslo, og for en gangs skyld så tok jeg bussen med Julie siden hun skulle jo til faren sin, også skulle hun kjøpe mac og greier, så hun var gira. Så snakket vi litt om hva som skjer til neste helg osv. siden Vilde har jo bursdag da, og hun skal ha litt sånn cosplaybursdag, så Julie, Thor, Tina og jeg skal kjøre steampunk tenkte vi, og da diskuterte vi litt det c:

Så kom vi til Oslo da, der Thor og jeg spise på TGIF der det var forferdelig service og kald mat, ikke akkurat beste første intrykket da jeg har hørt mye bra om stedet tidligere. Så på lørdagen surra vi rundt i byen, og senere på kvelden tok vi en pizzadate på peppes som var koselig<3 Thor kjøpte også et nytt headset som jeg også vil ha, så jeg var litt sadface når han kjøpte, og jeg ikke fikk kjøpt pga. ikke råd enda T_T jaja skal kjøpe det før eller siden. Så tok jeg buss med Julie hjem i går, som var koooos, er fint å ta buss med folk for en gangs skyld c:


Julie og Isah på bussss, deler ørepropper og greier, gøy å blande musikk lol


Tegnet litt på bussen med hvordan jeg skal se ut i bursdagen til Vilde c:


Mat på TGIF~


Boyfran på TGIF~


Merkelig popcorn iskrem dessert


Nye profilbildet mitt på facebook, lol, siden det andre hadde nesten vært et år, så jeg bare fuck it og tok en liten photoshoot hos Thor med mobilen hahah

 


Det var action i byen, endte opp med å sitte i vinduet til MTWTFSS for å bare se på, men ingenting skjedde da, de avlyste det eller noe


Jeg synes det var gøy, SE COMPLETE COLLECTION OF POLITI, BRANNMENN OG AMBULANSE FOLK WOOPWOOP


Thor og meg i speil som var kult og kantete men det synes ikke her


So hot grrrrrrr hahhahah


Frokost på søndag, yummm


Thor og Isah~

Det var skikkelig koselig denne helgen, også var det ekstra koselig å ta buss med Julie også da<3

In other news, dataen min er endelig ødelagt, den er helt rar og vil ikke kjøre ordentlig, og når jeg endelig får den til å kjøre, så gjør den det bare i 2 minutter, så fryser den c: RIP data. Det er på tide med en ny en nå ja, i mellomtiden har jeg min utrolig fine og helt splitter nye laptop som egentlig ikke er ny eller fin i det hele tatt, den er egentlig dritstygg og treig as fuck, og jeg kan ikke spille på den. Jaja, kan blogge da.

 

- Isah

7 søte kaniner ☆彡

Mariell!

03.06.2013 ~ 23:49

så koseliiig^^ Jeg og vil til oslo:c

Pøm

04.06.2013 ~ 00:38

Omg så det ikke før nå men Thor ligner litt på Ted fra How I met ur mother xD

Søte det bilde i speilet!

Deadsushi ~ Isah

04.06.2013 ~ 00:52

Pøm: hahaha han får høre det hele tiden xD og tusentakk<3

tina

04.06.2013 ~ 10:55

OMG, dere er jo helt lik sånne anime folkz ass, dere spiser og spiser mat all the time og blir aldri feit DDD: <'3

K E J I

04.06.2013 ~ 19:33

seriøøst jeg elsker det lilla skjørtet med de dottene på ;A;

rart at tgif hadde kald mat og dårlig service, da jeg var der sist gang var maten god og varm og det var service også o__o weird

Deadsushi ~ Isah

06.06.2013 ~ 07:03

K E J I: wah jeg ogsåååå *-* beste skjørtet noensinne, vurderer å kjøpe det rosa med hvite prikker også hihiihihi~ Ja jeg synes det var litt rart selv, men jeg antar at det spørs litt på hvilken av restaurantene du velger c:

Deadsushi ~ Isah

06.06.2013 ~ 07:04

tina: Åneidu, langt der ifra D: I wish tho~

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits