Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Magical klesplagg liksom

Yoyoyoyoyo, var på utplassering igjen i dag da, også kjøpte jeg en topp/jakke/whatever jeg hadde sikla etter i flere uker ihihiihihhi fordi den var så magical.


Den ser ganske magical ut i mine øyne ihvertfall da. Btw, fint mobilbilde fordi jeg har ikke rota meg til å slette gamle bilder på det fulle kameraet mitt som jeg er for lat til å gjøre noe med. Jeg burde ta nytt profilbilde eller noe snart.

Så nå har jeg nesten akkurat lagd mat til i morgen siden vi har en oppgave på skolen der vi skal dekke på til oss selv, også må vi ha mat som matcher. Så da valgte jeg å lage bento-ish mat, så jeg har med ganske mye rart hahah. Heldigvis er det ikke vanlig gym i morgen, det hadde vært stress å drasse på alt sammen, puh. Jeg får nesten ta bilde når alt er på plass da 8D Nå skal jeg ta en rask dusj, så blir det soving på høyt nivå. Skal også fikse fuglereir i håret mitt hvis jeg får det til, fordi Jonette i klassen sa at jeg skulle det, så det blir spennende å se hvordan det blir hahah.

 

- Isah

4 søte kaniner ☆彡

iselinilsen

21.03.2013 ~ 23:56

Fin blogg!

Gry-J

22.03.2013 ~ 00:21

OOoh likte jakken! Hvor kjøpte du den? :o

Churi Chan

22.03.2013 ~ 07:17

kjempe fin jakke :D du må poste bilder av bordet ditt da :D:D

Deadsushi ~ Isah

26.03.2013 ~ 19:46

Gry: Kjøpte den på kappahl :D Største størrelsen de hadde haha~

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits