Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Utplassering, messe, og shoppinguuuu

HEI. I går var det skole blablabla spilte minecraft, kom hjem, sov. I dag var jeg på utplassering og satt opp ny hampton republic kampanje og greier, og vindusutstilling og hele pakka, og suste rundt der.


Hadde det gøy når jeg skulle ta av de gamle klistremerkene i vinduet hehehehheh. Står egentlig "Hey, I like your style" heheheheuheheheuhheue


HEHEHEHHEHUWUHUHUHEUHEU


Ene dokka brakk fingeren på tirsdagen, og den lå fortsatt på dekkrommet, så jeg måtte bare.

Etter det joina jeg Julie & Tina på sånn sommerjobb messe, som egentlig var dritt fordi det bare var skikkelig teite jobber. Vi gav CVer til en sånn vaskehjelp på hotel greie, men det var det liksom. Etter det gikk vi til lille hai, asianbutikken altså, kjøpte nudler, og rulla videre til håndverkern for å drikke kakao og spise cupcakes som var nam.


YES PLS serr den cupcaken var dritgod, og det var kakaoen også hnnngh so goooood, forever fat~

Så endte vi opp med å småshoppe litt, kjøpte en hårfarge og en hettegenserish, og til og med en bursdagsgave til mamma selv om hun ikke har bursdag før 5. mai hahah oh well.


Lyseoransj hettegenser vest som minnet meg om sånn appelsin godteripulver eller noe, og hårfarge som jeg tenkte å bruke på den brune siden av håret mitt for å få den mer gylden c:


Måtte ha litt asianfud også, og måtte kjøpe den soyasausen siden den er faktisk dritgod 8D

Nå skal jeg dooosheeee så skal jeg soveeee. Kanskje jeg kan vise dere minecraft serveren vi har på skolen i morgen? 8D Gnite people~

 

- Isah

 

5 søte kaniner ☆彡

K E J I

14.03.2013 ~ 23:09

jeg tror du koser deg litt for mye på utplassering, hahahah

Sigrid Neko

14.03.2013 ~ 23:41

:D

Anonym

15.03.2013 ~ 14:52

Hvor kjøpte du hette....tingen???

yummy yummy love cupcake! :3

Beate

17.03.2013 ~ 18:53

Heisann! Vi holder på med en menings måling om hva blogggere synes om sminke. Alle som svarer på undersøkelsen vil få en kompensasjon; nemlig en gratis kinobillett! Delta nå!

Deadsushi ~ Isah

17.03.2013 ~ 22:58

Anonym: Kjøpte den på carlings :D

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits