Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Glasstårn

Helluuuuuu, så gjett hva, i går var jeg så sliten at når jeg kom hjem kræsja jeg rett i senga også sov jeg til klokka 06:00 på morgenen i dag. Jeg som tenkte jeg skulle være flink å blogge i går. Fikk ihvertfall nok søvn da, eheh. ehh. I går drev vi å fiksa på noen utstillinger vi hadde laget på skolen før ferien, også filma vi litt i klasserommet. Har ikke engang sett på filmene, filma liksom en time hahah, så jeg må ta en titt på de senere og kanskje legge de ut hvis de ble noe bra.


Random bilde fra i går da jeg lagde tårn av glassene til Mathilde~ inteeenssst

I dag har jeg vært på utplassering der det kom enda en dekoratør som skal ta over litt for hun andre, så lagde vi skikkelig fargerikt barnevindu som var ganske kult. Synd jeg ikke fikk noen bilder D:

Har problemer med nettet igjen da, woho, siden naboen forstyrrer signalene våres, og nå er de hjemme fra en 1 måneders tur, så buuuu. Skal skifte abonnement til talkmore da, så får jeg gratis internett og shiz, og da kan jeg bruke det når nettet mitt er rumpehull her 8D Pluss at jeg har en insider i talkmore i og med at Thor jobber på kundeservice der hihihi, så hvis du ringer til kundeservice der så kanskje du får snakke med kjæresten min 8D Nå skal jeg se på That's So Raven fordi det er kuuuult så hade litt

 

- Isah

2 søte kaniner ☆彡

imwasted

05.03.2013 ~ 22:54

haha awesome, du bare " yeah, that's how i get all the bitches " xDD

Frida Breines

11.03.2013 ~ 22:14

kult bilde!

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits