Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Åtte unyttige fakta om meg~

8 unyttige fakta som dere kanskje ikke visste om meg ~

 

1.  Når jeg skal smøre syltetøy på brødskiver liker jeg å bruke gaffel fordi det er mye gøyere enn skje.

2.  Vanligvis når jeg shopper (som egentlig er ganske sjeldent for tiden, blir bare internetshopping her huehue og enda da ender jeg bare opp med tilbehør ._.) ender jeg opp med en haug av smånips og tilbehør, og kanskje 2 plagg.. Jeg er litt for glad i tilbehør.

3. Jeg er kjempeglad i plain mat, altså jeg kan sitte å mævle et vanlig brød alene, ostesmørbrøene mine er bare brød, ost og litt krydder, chips og pasta spiser jeg helst uten dressing/ketchup osv.

4. Jeg synes oversized frukt og kaker og sånt er kjempegøy hodepynt.

5. I mmorpg spill pleier jeg nesten alltid å lage max 1 character med hvitt og blått tema på utseendet, serr, i hvert eneste et. Hvis det er mulig da selvsagt.

6. Pleier også alltid å lage characters med et tema, velger liksom en character med en type skills, og bygger utseendet rundt det osv. fordi jeg er obsessed med at alt skal matche ._.

7. Er egentlig veldig glad i dyr, men katter vil alltid være favoritten. Kommer sikkert til å bli en crazy catlady. Thor også MUAHAHA neida. eller jo HUEHEHE

8. Er skikkelig kresen når det gjelder mat, f.eks. hvis jeg kjøper stekt ris må jeg fjerne alt av erter og mais fordi det er ikke noe nam. Samme gjelder med mat med sopp, bønner,  osv. og masse annet, hahah.


Random bilde fra ifjor sommer når jeg matet fugler med brødet fra burgeren min fra hånda mi haha.

Så nå vet dere det~

 

- Isah

4 søte kaniner ☆彡

Marremarre -

23.02.2013 ~ 01:05

Fine fakta :D

Riibern<3

23.02.2013 ~ 12:46

Hahah, er mat kresen jeg også! c:

redwarpaint

25.02.2013 ~ 20:06

Veldig kresen på mat jeg og o: i know that feel

RaversSpeech

26.02.2013 ~ 01:23

herlig innlegg :3

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits