Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tera og sånt

I dag var det utplassering igjen da. Satt opp vindu igjen, måtte kle på en haug av utstillingsdokker, stresss, også ble jeg en halvtime ekstra fordi jeg måtte støvsuge vinduet, lol, så neste gang får jeg en halvtime fri, wooooooooo~ Så dro jeg hjem, og så var det rett på trening, og etter trening tok jeg meg et awesome bad mens jeg spiste yoghurt, fordi jeg kan.

Så spiller jeg litt Tera igjen da siden det ble free 2 play nå nylig (trykk her for å komme til siden for å laste ned spillet!)


Dette er min lvl 45 character Momoiro, som tilfeldigvis betyr rosa på japansk hihihi, fordi hun skal bli rosa og hvit i fremtiden~ Hun er en Elin, søteste rasen på spillet, er forelsket i den<3 Selv om alle tror alle Elin characters er pedo gamle menn da. Er på Killian serveren hvis noen vil hilse på 8D

Jeg må komme meg opp til 60 snart, jeg somler alt for mye, hahaha. Nå skal jeg sove da, tentamen i morgen, ønske meg lykke til D:

 

- Isah

8 søte kaniner ☆彡

Gry-J

13.02.2013 ~ 00:59

Jeg har nettopp begynt og jeg vet ikke engang om jeg blir å gidde å fortsette. Det er fantastisk grafikk med fantastiske characters men selve gameplayen er en smule kjedelig.

ida

13.02.2013 ~ 13:51

hei! kjempebra spill, tro kanskje jeg så deg her om dagen? er ikke sikker, løp bare forbi. men hvertfall, jeg har lyst til å se noen nye animer, men jeg er ikke sikker på hvilke, kunne du lage en liste ellernoe?

lifebyaurora

13.02.2013 ~ 14:47

Jeg har lasta ned Tera, og når jeg kommer inn på selve menyen på spillet, så står den bare å laster og jeg kan ikke spille. Den har stått sånn i fem timer nå og vet ikke hva jeg skal gjøre

Churi Chan

13.02.2013 ~ 15:38

supersøt karakter :D lykke til på tentamen ;)

Deadsushi ~ Isah

13.02.2013 ~ 20:58

lifebyaurora: Oi, da vet jeg ikke helt, kan hende det er noe rart med spillet, prøv å laste ned på nytt? :o

Deadsushi ~ Isah

13.02.2013 ~ 20:59

ida: Haha så gøy 8D Er ikke sånn veldig oppdatert på de siste animeene da, så føler ikke at jeg kan skrive et ordentlig innlegg uten å ha oppdatert meg litt haha c:

Deadsushi ~ Isah

13.02.2013 ~ 21:00

Gry: Joda, det er litt tregt, men så lenge du har folk å spille med går det greit :D Blir gøyere i de høyere lvlene, masse dungeons, nexus, osv. c:

Gry-J

13.02.2013 ~ 21:11

Nemlig, det er akkurat det som er. Selv når jeg spiller med typen er det ikke morsomt. Fordi det går tregt i lavt level. Nei jeg tror nok jeg holder meg til Guild wars som har bra og morsom gameplay fra lvl 1. ;P

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits