Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hvorforrrrr

Helluuuu, så i helgen har jeg hatt besøk av Thor, men jeg har vært litt deppa fordi dataen min har vært nede fordi vi skulle reformatere den, og vi fikk ikke windows på den med en gang. Heldigvis fikk vi fiksa det på lørdagskvelden, men siden det ble så mye tull med harddisker og biosen og alt sånt, så har jeg mistet en god del viktige filer, blant annet alt arbeidet jeg har lagt i musikken min osv. og spillsaves, og andre viktige filer, så jeg er utrolig deppa nå, siden jeg fant det ut sånn ca. akkurat nå. Så da må jeg begynne fra scratch med alt det da, dritgøy. Er ikke mulig å hente filene heller, de er borte for alltid, har prøvd allerede, og det er uansett forsent.

Det er ihvertfall grunnen til at jeg ikke har vært så mye på dataen, har liksom ikke hatt noe særlig lyst til å blogge når dataen min er nede, og sånt. Pluss at jeg hadde jo besøk av Thor, og da føler jeg at det blir teit at jeg skal sitte på dataen mens han er her, han dro jo hit for å være med meg, right? Var litt trøbbel med å finne han på fredagen da, trodde han hadde gått av på et busstopp langt unna, men heldigvis hadde han ikke det. Så lagde frokost til oss på både lørdag og i dag, følte meg flinkkk, også gikk vi for å trene på lørdagen, etterfulgt av spontantur til kinagrillen, digggg mat. Så chilla vi foran TV'en og sånt da, som var skikkelig koselig, siden vi aldri gjør det, fordi han ikke har TV der han bor. Også fiksa han flere programmer på dataen min, og har nå skikkelig fancy skyrim mods hihi. Så fulgte jeg han til busstoppet istad, og sa adjøøø~

Er skikkelig sliten enda pga. dataen, er mye trøbbel med den nå, men gidder ikke å gå i detaljer. Det vil ordne seg etterhvert, hvis ikke så ragequitter jeg, og kjøper nye deler til alt på dataen. Sorry for ingen bilder eller noe gøy i det hele tatt, jeg prøvde å skaffe noen fine bilder fra Skyrim, men nå streiker Steam også, så jeg bare.. gir opp littegrann, seng gogogo. Nattaaaa~

 

- Isah

3 søte kaniner ☆彡

henrikanilsen

28.01.2013 ~ 00:01

Littegran fucka eller? o.o Noe kødd med hovedkortet kanskje? Jeg husker du fikk et uvisst antall blåskjermer på pp.

Deadsushi ~ Isah

28.01.2013 ~ 01:04

henrikanilsen: Ja, vi har funnet ut at det er selve hovedkortet som er fucked up, da det er ganske gammelt, så skal bytte ut det så fort jeg får penger antar jeg D:

Natsumi

28.01.2013 ~ 17:10

Teit uansett TT^TT Skjønner ragequit-delen.. ._.

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits