Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Akihabara@DEEP

Yooo, utplassering i dag var slitsomt, skulle fikse ny utstilling i vinduet, måtte dra ut nåler og stifter fra veggen i vinduet og klarte å kutte meg på den ene wtf, og måtte bære tunge stokker som tidligere hadde vært i vinduet ned til søppelrommet, puh. Når jeg kom hjem var jeg sliten, men dro alikevel å trente med mamma igjen, som var digg egentlig. Skulle egentlig vise outfit i går, men jeg tok så dårlige bilder, så jeg lar være D:

Akkurat nå sitter jeg å ser på en søt liten japansk serie som heter Akihabara@DEEP som handler om en gruppe med otakuer som møttes gjennom en person på nettet kalt Yui_san, og sammen beskytter de Akihabara fra ondskap. Her er første del av den første episoden på youtube:

Den er veldig teit og jeg synes den er morsom~ Anbefaler den! Dere finner resten av alle episodene på youtube hvis dere lurer. De andre episodene på youtube hadde bare spansk sub, men trykk her så finner dere resten c:

Så vi snakkes i morgen, jeg skal se på denne serien 8D 

 

- Isah

2 søte kaniner ☆彡

Churi Chan

09.01.2013 ~ 08:57

HA HA! Videoklippet friket meg virkelig ut xP

anonym

09.01.2013 ~ 16:35

http://www.youtube.com/watch?v=9Y6H-YjsE9Q

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits