Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Trening og trøtt og sliten

I dag var det skole, der vi spilte minecraft og skrev plakatskrift, og gjorde ferdig noen gamle oppgaver. Bleh, plakatskrift er ikke noe gøy, det suger, men det brukes mye, så det må til når man skal jobbe i butikk eller noe. :c Så var jeg kjempesliten når jeg skulle hjem, så jeg sovna halvveis på bussen og bomma litt på busstoppet hahah, men ingen fare da, siden neste var rutebilstasjonen i byen, og jeg bor ikke sånn superlangt unna derfra. Så kom jeg hjem, også dro mamma og jeg på trening for andre gang, også ble vi der litt over 1 time~ Må nesten vise dere litt da, men vi får ta det neste gang.

 
Legger til det instagrambildet jeg la ut når jeg akkurat satt meg på bussen hjem~

Nå sitter jeg bare å ser på Neon Genesis Evangelion, så skal jeg legge meg etter denne episoden, fordi jeg sovner snart i stolen min D: Utplassering i morgen og greier og saker også, puh, orker ikke, vil bare soveeeeee

 

- Isah

2 søte kaniner ☆彡

MjauMajuPurrPurr

07.01.2013 ~ 22:15

søt !

Churi Chan

08.01.2013 ~ 06:50

Flinking som likevell dro på trening selv om du var så sliten :)

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits