Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nyttårsaften og sånt

Hei ppl, nå er jeg hjemme igjen, og jeg må beklage for at jeg ikke blogget, men jeg tok litt ferie, som jeg vanligvis gjør når jeg drar til Oslo, fy Isah. Jeg blogga om sangen min ihvertfall da, så dere har hatt noe å høre på i nyttårstidene hahha 8D God jul og godt nyttår forresten :D Jeg har hatt det kjempekoselig med Thor, og vi spiste middag og greier på nyttårsaften på Jensens Bøfhus i Oslo der de hadde awesome mat, også var det en fyr som spurte om han skulle ta bilde av oss for oss, fordi vi drev å tok bilder av hverandre, og han følte at han måtte det hahahaOgså tok jeg også et bilde av oss da:


Kjøpte de sommerfuglene der på H&M og jeg har falt helt for de hnngh

Etter mat dro vi hjem for å slappe av pga. heftig matinntak, så vi måtte roe oss ned i en time, så gikk vi utenfor slottet, der det var passe mange mennesker og en haug av champagnekorker som fløy rundt. Selv om det var ganske mange der så var det nesten ingen raketter å se derfra da, lol, så neste år skal vi dra til et bedre sted.


En haug med folk som er fulle, og folk som har stjerneskudd og raketter, og har champagneflasker som alle popper om hverandre og spyler hverandre ned, og suuuuper glatt is, og en politi bil, null stress liksom.


Dette var liksom det vi kunne se fra der vi stod ._.


Byotifuuuul, eneste ordentlige bildet jeg fikk av et fyrverkeri, og det er ikke ordentlig engang, jaja


Happy campers på nyttårsaften


Folk ved siden av oss hadde stjerneskudd

Sånn utenom nyttårsaften har vi ikke gjort stort, vi spilte litt Darksiders 2 som var ganske awesome, også spilte jeg en del minecraft på Hardwork serveren, som var ganske awesome. Jeg holder på å grave vekk et fjell, så det tar sin tid for å si det sånn. Nå er jeg hjemme, og har fri i morgen, skal finne på noe med Julie hvis det fortsatt er aktuelt, men akkurat nå må jeg restarte daten fordi jeg fikser i programmer, k, snakkesss~

 

- Isah

4 søte kaniner ☆彡

K E J I

01.01.2013 ~ 23:48

godt nyttår, Isah :D

skatingandshit

02.01.2013 ~ 00:22

Godt nyttår! 8D

Haha, kanskje litt rart at jeg sier det, men du har perfekte øyenbryn *-* Purrrrrfect~

Churi Chan

02.01.2013 ~ 07:22

Godt nytt år! :D

Maria

02.01.2013 ~ 16:02

Godt nyttår ^_^

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits