Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tsukema & søte gaver

Heyhuuuu, i dag var jeg på utplassering, og Tina's lillesøster var med Tina i dag, fordi de skulle visst ut i en bedrift eller noe for en dag, så da ble vi 3 stykker som lunsja, woop~ Når jeg kom hjem SOVNA JEG IKKE WOHO. Dere skjønner at jeg har bestemt meg for å være streng med meg selv, fra nå av i hverdager så skal jeg legge meg klokken 22:00. Det gjorde jeg i går, og da ble jeg ikke så sliten, wooo. Også har jeg "foodcurfew" som jeg kaller det, som vil si at jeg ikke skal spise etter klokken 19:00 fordi da får magen roet seg ned ordentlig, og det er bra.

Også fikk jeg noen vipper i posten som ble impulskjøpt fra eBay for litt siden. Kanskje jeg skal prøve de i morgen?


Huehue, det står "tsukema" på siden der, huehue tsukema tsukeru. Tsukema betyr jo false eyelashes, så ikke noe sjokk der akkurat.

Også fikset jeg masse smågaver til klassen som jeg "pakket" i dag, og de ble kjempesøteeee


Eneste jeg brukte var noen søte candycanes, hjertesjokolader og noen poser jeg kjøpte online, og voilà, søteste små gavene :D

Er ikke helt sikker på når jeg skal gi disse da, kanskje på mandagen, men da skulle jeg kanskje fikse krydderkakemuffins fordi vi skulle ha sånn liten juleavslutning kos ting, men bleh.. Det kan hende jeg bare kjøper en boks med pepperkaker da >_> eller kanskje baker pepperkaker? Jaja, snart skal jeg legge meg, skal bare finne noen klær til i morgen og ta av fjeset og sånt, så vi snakkusssss

 

- Isah

4 søte kaniner ☆彡

Veronica~

13.12.2012 ~ 21:58

Fancy ^w^

:)

14.12.2012 ~ 12:58

cute ^^

hvor har du kjøpt candycanesene? ^^

K E J I

14.12.2012 ~ 18:08

lool skulle ønske jeg kunne være så streng med meg selv men klarer det aldri

Deadsushi ~ Isah

16.12.2012 ~ 19:31

:): De er fra Nille :D

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits