Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Drama overalt

Helluuuu, i dag var jeg på skolen igjen, der vi fikk ny oppgave og greier, også spilte vi minecraft, helt til noen idioter gikk inn på serveren når vi ikke så, og helte lava og satt tnt overalt sånn at alt ble ødelagt. De har nemlig gjort det før også, dette er andre gangen de gjør det. Vanligvis har vi ikke cheats på, men vi måtte det fordi vi skulle teleportere folk til stedet vårt, og vi glemte at cheats var på. Blir så irritert over smågutter som ikke har bedre å gjøre enn å ødelegge for andre og drittslenge. Oh well.

På veien hjem så kræsja bussen i en bil, og vi bare wuuuuut, også måtte bussjåføren ut og greier og hun ene dama fra den bilen så skikkelig sinna ut. Ikke rart i, bilen fikk en bulk på størrelse med en fotball liksom.


Happy campers på bussen~


Jeg hadde edderkopp på min hatt i dag~


Dette var rett etter vi kræsja haha

Vet ikke hvordan det gikk til slutt, men bilen var borte når vi dro. Så blir det utplassering i morgen, og muligens lage enda et deksel til mobilen, WOOOO. Alrighty, jeg burde løpe til sengs for å få litt søvn, fordi det får jeg virkelig ikke nok av D:

 

- Isah

3 søte kaniner ☆彡

Henrik Aleksander Nilsen

11.12.2012 ~ 06:36

De bussjåførene lærer aldri D:

Julia

11.12.2012 ~ 21:28

Haha.. Du? Spiller du GS? galtvortskolen.net liksom? :D <3

Deadsushi ~ Isah

12.12.2012 ~ 09:53

Julia: Neei, men jeg mener jeg har en bruker der :D

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits