Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Harajuku Lovers Wicked Style, Love

I dag hadde vi tentamen, som var mye mer.. gøy enn det jeg trodde. Det var til og med bedre enn i de vanlige timene liksom, vi hadde på musikk over høytalerne, og snakka og hadde det koselig mens vi jobba med utstillingene våres, så det var egentlig ganske kult. Vil ha tentamen mer nå altså. Det var nesten Tina ikke rakk tentamen da fordi på bussen hennes bort til meg så var det en jente som fikk epilepsi anfall, så de måtte stoppe for å vente på ambulanse osv. og det ble mye drama :o

Etter skole og sånt dro jeg hjem, også gikk jeg på postkontoret for å hente en pakke siden jeg hadde kjøpt en parfyme, enda en fra Harajuku Lovers Wicked Style collection fordi hnnnngh okay?


Det stod at den skulle lukte drue, og det gjorde den jaggu meg hahah, jeg liker den<3

Så nå har jeg både Love og Baby fra den kolleksjonen da, stas. Så blir det utplassering i morgen igjen, så vet jeg ikke om jeg skal noe i helgen eller ikke, men tiden vil vise~

 

- Isah

3 søte kaniner ☆彡

Caroline Tomlinson Payne ~

05.12.2012 ~ 22:36

dappgrwhtjyykrfb. Vil ha :(((((((((

Torill

06.12.2012 ~ 00:33

liker Harajuku Lovers sammlingen veldig godt, men den jeg brukte hadde de ikke i sandefjord så jeg måtte slutte med den, den lukta melon eller no sånt. lukta digg! men Harajuku Lovers er utrolig bra!

Churi Chan

06.12.2012 ~ 07:12

Jeg vil ha de parfymene også! <3

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits