Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rare gymgreier og buss, yes

Helluuuuu, i dag hadde vi funky gym på skolen, noe som het bodyball. Lol, ingen ville spille det da, men halve klassen endte med å prøve det alikevel. Ok, så bodyball er en rår lek der du skal ha på sånn draktish greie med borrelås, og hive en borrelås ball rundt til laget dit og ta den i mot med brystet. Også når den kom på bakken måtte vi plukke den opp med rumpa da.

Vi så sånn her ut hahhahah aldri følt meg mer retard før. Det var ganske kjedelig egentlig, siden ikke alle var helt med. Oh well. I timen etterpå gjorde jeg dette.

Jeg målte en monki blekksprut til oppgaven min hihihi den er så søt~ også lekte Velte med Marius sine halo figurer som han skulle bruke i en utstilling.

YEEHAAAAA hahahhah. Etter det dro jeg hjem, pakket, og nå sitter jeg på bussen på vei til Oslo~ aaah det er så digg å kunne blogge fra mobilen, digger den<3 k, nå skal jeg slappe av å høre på musikk, brb


- Isah

3 søte kaniner ☆彡

Maria

09.11.2012 ~ 17:28

Monkiii<3

MineshaftAvai AKA Hellee~

11.11.2012 ~ 15:54

No makeup Isah looks unusual.

carobloggern

11.11.2012 ~ 20:18

Kjempe bra blogg! Elsker stilen! (: stå på videre med bloggen! (: hadde satt veldig stor pris på en kommentar tilbake! (:

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits