Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intervju & håndverkeren med Julie

I dag var jeg på utplassering, som gikk ganske fort egentlig, fordi jeg hadde mye å gjøre. Etter det møtte jeg en dame fra Sandefjords blad som skulle intervjue meg til Dagens Navn, og det var veldig hyggelig c: Hun spurte om alt mulig rart egentlig, er spent på hvordan det blir. Kommer i avisa på tirsdag c:

Etter det gikk jeg hjem, men så ringte Julie og spurte om jeg ville på kafé, nærmere sagt håndverkern, så da ble jeg jo selvsagt med på det, fordi det er ikke ofte vi ser hverandre lenger, som er trist D:


Muffins og eplekake-te som var dritgod. Kjøpte en kanne med det, digger dette stedet, aaaah, har så lyst til å fikse en klassisk lolita kjole eller noe og gå dit for å drikke te, bare for å matche selve stedet.


Også mobil da, fordi dagens samfunn vettu.


Bytta bord til et bord med godstoler i stedet


Ser ut som om jeg skal begynne å grine eller kaste opp hahahha men jeg var egentlig ganske glad. Like glad som Julie er på dette bildet~


Så snopa vi rundt på hvaltorget også da, og når man er på doen der er det alltid sånn at man må ta bilde i det speilet der


Så gikk vi til dyrebutikken, og jeg bare måtte ta bilder av de søte kaninene, SE PÅ DEN DOTTEN DA<3


AWWWW smelter helt bort jeg

Yesyes, nå burde jeg legge meg, men må sende noen bilder til damen fra Sandefjords blad først fordi hun ville ha noen bilder av meg som hun kunne brukt i avisa.

 

- Isah

3 søte kaniner ☆彡

Churi Chan

09.11.2012 ~ 07:22

søte kaninen!!!!<3<3

Sam D Dallas

09.11.2012 ~ 10:30

Hvorfor ser du ikke Julie så ofte lengre? ;O; Not same school anymore?

Deadsushi ~ Isah

10.11.2012 ~ 13:04

Sam D Dallas: Nope, ikke samme skole lenger ;_; trist, men sånn er livet~

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits