Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Stumtjener og MsBubbletea date med Ingrid

Hej hej leverpostej. I dag var jeg på skolen der vi jobber med ny oppgave. Vi skal lage en bakgrunn til et utstillingsvindu for en valgfri butikk, og jeg valgte monki fordi jeg digger butikkdesignet deres. Jo, så fikk jeg tatt bilde av den stumtjenerstolen jeg lagde~


Ja, vi har utstillingene på siden av klasserommet, litt ræva siden folk kan jo snuble i ting osv. men heldigvis er det nesten ingen som bruker de skuffene der.


Så hadde vi en annen oppgave for en stund siden, at vi skulle lage et sceneoppsett til et eventyr, så valgte jeg den lille havfruen da. Ariel og Fomle er bare med for å vise størrelsen på alt c: pluss at de er søte


Her sitter vi å gjør ting, heuheueheuheu

Etter skolen hadde jeg avtalt med Ingrid å gå på kafe, ogs det gjorde vi jaggu meg asssss. Vi dro til det søte bubbletea stedet i Tønsberg, MsBubbletea<34565643 så spiste Ingrid brownies og drakk eple & kanel te tror jeg det var. Jeg hadde bare gammel baguett og jordbær milkshake bubbletea, men det var yum. Så bare slenger jeg med de fine bildene jeg tok med instagram fordi de har gratis wifi der, og det er kult.


Så glade


Ingrid & food på nye eventyr


Så etterhvert kom også Åshild og joina oss~ Ingrid, du ser så fjong ut på dette bildet

Også kom det enda to til, og litt etter det dro vi heimat alle mann.

Jo, også på bussen var det en gammel fyr, som var en av mange som ikke fikk sitteplass på bussen, så han stod ved siden av meg da, og gnidde rumpa si mot skuldra mi. Det synes jeg var litt ekkelt egentlig. Så gikk han av på samme busstopp som meg da, og han gikk foran meg og tente en røyk. Jeg hadde bare ikke sånn veldig lyst til å gå i masse røyk, så jeg speedwalket forbi han, men akkurat når jeg hadde gått forbi SÅ SPEEDWALKER HAN HELT SYKT FOR Å KOMME FORAN IGJEN. Det var egentlig kjempeteit, og jeg hadde mange internal facepalms. Til slutt fant jeg ut at han bor i nabolaget mitt da. 100% done.

Btw, i morgen blir det utplassering, også skal jeg bli intervjuet av Sandefjords Blad etter det, så det blir spennende~

 

- Isah

Churi Chan

08.11.2012 ~ 07:16

den stol stumtjeneren var jo drit kul! vil ha sånn :D

kjempe søt Ariel også <3

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits