Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mobildrama

HELLO, så i dag når jeg våknet funka ikke mobilen min, simkortet streika bare, så jeg måtte låne husmobilen som jeg kaller den da (ja vi har en husmobil istedetfor en hustelefon) og den er litt teit, men bedre enn ikke noe. Fant ut at det gikk greit bare sånn i dag, siden den nye mobilen min var på postkontoret. Så dro jeg hjem etterpå, men hadde ikke noe hentelapp i posten, så Thor ba meg om å skrive ned pakkenummeret som var på bestillingen, og vise det der, og det gjorde jeg, også fikk jeg mobilen min og alt var kjempekult. Så fant vi ut at simkortet jeg hadde fått i posten funka ikke. Da måtte vi ringe kundeservice to ganger, og lang historie kort, mamma og jeg endte med å dra til byen for å skaffe nytt simkort, så ble alt awesome.

Ja forresten JEG HAR FÅTT NY MOBIL AAAAAAAAAA og til de som ikke vet, det er en julegave fra Thor, han betalte halvparten av den, så nå må jeg finne en fet julegave til han også.


Etter en liten gåtur fra postkontoret ble den lille pakken ganske våt stakkars, men så fikk den ligge litt i senga mi da, og da ble den bra igjen. Selv om jeg rev den opp for å få tak i innvollene dens.


SO SMOOTH


SO EVEN MORE SMOOTH


The blur is strong with this picture. Ja jeg skal bytte bakgrunn, ro ned båten din. Ja jeg har rynkete håndflater, har hatt det helt siden jeg var liten, er egentlig gammel vampyr, hysj.

Så yesss, jeg er ganske fornøyd nå, holder på å håndplukke sanger til mobilen nå.


Tidskrevende arbeid IT'S JUST TIMECONSUMING hehehhehehe rekk opp hånda hvis du kjente den igjen fra en viss sang, også må jeg laste ned enda flere nye sanger også, for å spice det opp liksom.

Noen som vil anbefale noen sanger? Helst electropop, chiptunes, eller j-electropop, men åpen for nye ting~

 

- Isah

10 søte kaniner ☆彡

Lula

06.11.2012 ~ 20:34

Orange Caramel~~^^ "Aing" og "Magic Girl" >w<

Det er koreansk da :P

Marie

06.11.2012 ~ 20:40

JFB - Social Know-How

Cry(Just A Little)-radio edit - Bingo Players

Fresh mobil;)

Pinkauro

06.11.2012 ~ 21:07

Hehe jeg fikk oxo ny mobil i dag :)

Churi Chan

06.11.2012 ~ 21:45

Grattis med ny mobil! Fancy! vetke helt konkret sang da... men hørt om Perfume? helt sikkert ;) Japansk ja ;)

Deadsushi ~ Isah

06.11.2012 ~ 21:59

Churi Chan: Takktakk 8D og ja er du gæærn, er norges største fan av Perfume og Yasutaka Nakata aaaaa~

ina

06.11.2012 ~ 22:22

gratulerer med ny mobil!! den var fin! :-) (men synd det ble så mye tull først)

pia

06.11.2012 ~ 22:41

smooth, pakket mange av dem

06.11.2012 ~ 22:58

heihå! regner med at du kanskje har hørt om SAWA? hvis ikke burde du sjekke ut manycolors og swimming dancing! genki rockets er kanskje også kjent, star line og touch me er heftige sanger ;) andre freshe sanger er n-qia - two dreamers, clazzi - how we feel, marina inoue - beautiful story (ystk haha), ami suzuki - love mail, MEG - dreamin dreamin, neon indian - hex girlfriend, caribou - odessa & totally enormous extinct dinosaurs - household goods! anbefaler også iamamiwhoami på det sterkeste (sjekk ut goods)!!! håper du ikke har hørt om alt fra før og at noe faller i smak * v *)/

Deadsushi ~ Isah

07.11.2012 ~ 00:07

Anonym: Woaaa en del nytt her, perfekt musikk for meg, tusentusentuuuusentakk *-* <3

Tiril-Marie

07.11.2012 ~ 00:47

Nice, gratulerer! :)

Jeg har satt i gang en konkurranse på bloggen min, hvor du kan vinne fine smykker. Meld deg på da vel? :)

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits