Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Halloweeeeeen

Halloween i dag, woooooooooooo, men har ikke gjort noe spesielt i dag da, kommer ikke til å gjøre noe spesielt heller.. >_> I dag var det skole igjen der jeg fant ut at jeg fikk en 6'er på en oppgave hvor vi skulle lage en liten modell av et utstillingsvindu med temaet "natur & klær", så det var mektig stas. Skulle nesten vist dere den, den var inspirert av lolita stil, fordi jeg liker det<3 Etter skolen ble vi med Marius hjem, som var koselig, han bor i egen leilighet sammen med to andre, så det er kult. Også spilte vi soul calibur og lagde mat, mest meg og Marius da, jeg lagde ris, og Marius stekte egg og bacon, hahah heftig lunsj~ 

La til dette bildet fordi det er søtt, og det er halloween~ Nå driver jeg å ser på teite filmer på filmkameraet mitt, vurderer å legge ut noe, men skal lage sånn høydepunkt film igjen som jeg gjorde forrige år, så kanskje jeg venter til det? 8D Og jeg ser på youtube videoer, du vet, når man havner i den youtube syklusen når man bare trykker på related videos. De videoene ja.

 

- Isah

MaiDine

31.10.2012 ~ 22:16

oooh, drit bra at du fikk en 6'er :D grattiizz!!<3

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits