Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skole og ny rosa lommebok

I dag kom jeg forsent til skolen, fordi jeg ikke rakk bussen, og vi egentlig skulle sitte på med Joy som ikke svarte på mobilen. Oh well, shit happens. På skolen fikk vi en fotooppgave bare, også spilte vi minecraft på skoledataene, fordi det funker sykt bra, og vi har sånn lanserver oppe, så vi driver å spiller alle sammen, ganske gøy egentlig 8D Så skulle klassen plutselig på teater, men endte med at Vetle, TIna og jeg satt igjen å spilte minecraft, hehehehheheh.

Når jeg kom hjem hadde jeg fått pakke i posten, som var denne lille søte tingen her:
Ny lommebok, wohooooo~ Jeg trengte virkelig en ny lommebok nå, så det var bra den kom nå. Ventet en måned på den liksom.

I morgen blir det utplassering igjen da, og en halvtime ekstra til og med, puh, blir hardt, men skal stå på. Skulle hatt en fancy telefon sånn at jeg kunne blogga derfra når det er lunsj eller noe.

 

- Isah

5 søte kaniner ☆彡

unicornprincess

25.10.2012 ~ 00:19

Den var søt C:

Churi Chan

25.10.2012 ~ 07:12

kjempe søt lommebok <3 :D

Cakaliu

25.10.2012 ~ 16:26

Awwe, kjempe søt ^^ Hvor kjøpte du den?

Deadsushi ~ Isah

25.10.2012 ~ 18:54

Cakaliu: Kjøpt på eBay c:

henrikanilsen

26.10.2012 ~ 08:16

Fancy!

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits