Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tacothor

Allright, i dag våknet jeg hos han derre Thor igjen, også fikk jeg lov til å spille litt tera på dataen hans, som var stas. Noe jeg også gjorde i går når jeg tenker meg om fordi han var jo på jobb fra 10:00 til 14:00. Anygays, så lagde vi taco med baconbiter og så på The Hunger Games som jeg likte veldig godt~


Tacotime med fancy drikke fordi vi kan fordi vi er i Oslo, yeee. Fanta grape er bestttt


Thor har den mest awesome dataskjermen ever, som vi brukte som tv, siden han har ikke tv MEN DET GJØR IKKE NOE NÅR MAN HAR SÅ FIN DATASKJERM


Thor er veldig glad i den nye telefonen sin skjønner dere, det er nesten litt skummelt


Modell pose altså


Partytime

Rett etter filmen sluttet måtte vi haste ned til bussen, men jeg hastet kanskje litt for mye. Jaja bedre å være sikker, dessuten hadde jeg jo akkurat sett hunger games, så jeg følte meg litt i det actionfylte hjørnet. Så må jeg vise dere hva jeg kjøpte osv. men det kan vi ta i morgen, fordi da får jeg tatt litt finere bilder. Også må jeg bli ferdig med en sang sånn at jeg kan legge ut c: da prøver vi på det nu.

 

- Isah

Rolin

01.10.2012 ~ 08:20

Hahaha, actionfylte hjørnet! Hunger games filmer er bra, men liker bøkene enda mer ; u ; ~ Gleder meg til de neste filmene kommer!

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg. Også har jeg en kjæreste da, som heter Thor, og han er ganske teit.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits