Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wrestling i vinduet

Yoyoyo, i dag var jeg på utplassering der vi skulle fikse ny utstilling i vinduet. Planen var egentlig at jeg skulle gjøre det alene, men det ble litt mye for meg, fordi vinduet var vanskeligere enn vanlig, så hun andre dekoratøren hjalp meg litt. Måtte kle på mannekenger selv da. Hahahah, var vel ekstremt interessant å se på meg wrestle med mannekenger for de gamle mennene som satt på kafeen som er rett utenfor utstillingsvinduet.

Når jeg kom hjem fikk jeg enda et besøk av Julie, fordi hun skulle hente hatten sin, og prøve et korsett hun hadde fått lånt av noen, alt til steampunk kostymer ofc. 8D Så er det kanskje enda en som joiner steampunk gjengen vår på coscon, May, woooo~ Hun må bare fikse en outfit, men det ordner vi, yeee.

Nå sitter jeg bare rulla inn i dyne mens jeg spiller tera, fordi det er koselig, og det er dritkaldt.


Frøken bolle. Hun må virkelig klippe luggen sin altså.

Også skal jeg snart på lan og greier, på polar party 21 8D Mye som skjer altså, derfor velger jeg å gå tilbake til å spille litt, hadeeeee

 

- Isah

4 søte kaniner ☆彡

Kpopbeast ~ Tasuke-chan

25.09.2012 ~ 20:12

Hva er Tera fornoe?

Deadsushi ~ Isah

25.09.2012 ~ 20:31

Kpopbeast ~ Tasuke: Et online spill :D har skrevet litt om det før her: http://deadsushi.blogg.no/1341954001_tera_online.html

Churi Chan

26.09.2012 ~ 07:37

ha ha! så for meg det med manekengdukkene :P hørtes likevell utrolig kult ut :d ha en fin dag :D

SUPERKAISA. ^w^

26.09.2012 ~ 19:36

så søøt. ・ω ・<3

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits