Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fine dagen, og skisse og greier

I dag stod jeg opp til vanlig skoletid, 06:00, så ble det masse styr med buss osv. fordi Tina rakk ikke bussen som skulle gå til rutebilstasjonen, så det ble masse stressss, men vi kom oss på bussen da. Så fikk vi fancy oppgaver og slikt, en med scenografi og en med utstilling av klær, så det blir kult. 

Også mista jeg den søte lilla og rosa halen min på baggen min på vei til bussen i dag, men JEG FANT DEN I VEIKANTEN PÅ VEI HJEM, WTF? Også plutselig slutta mikrofonen på mobilen min å funke, men fiksa den, så streika kameraet mitt også heftig sånn at jeg ikke fikk tatt outfit bilde, men tror jeg fikk fiksa det. Veldig teit dag egentlig, men ting gikk jo bra til slutt da. Også kom Julie litt på besøk, så diskuterte vi steampunk kostymene våres og kjøpte coscon billetter, yeee.


En uke gammelt bilde av en litt mer detaljert skisse, woopwoop, og giraffhals, fordi jeg alltid tegner det. ._.

Så tenkte jeg på å lage en alpakka sang, må bare fikse og ordne litt. Må bli flinkere til å komponere musikk altså, men jeg prøver da~ Masse greier på en gang i dette innlegget her altså, nei nå stikker jeg å spiller litt tera, brb

 

- Isah

3 søte kaniner ☆彡

Churi Chan

25.09.2012 ~ 07:26

Var litt av en dag du :P kjempe fin tegning foresten :D

Hitoro~

25.09.2012 ~ 16:09

For en dag!!C:

Sickhorsegirl

25.09.2012 ~ 21:14

Kankje bussen viste hvor du bodde så npr den var ferdi på jobb, la han igjen et spor til deg B) Du er flink til og tegne ! :D

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits