Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Steampunk inspo

YO, i dag var jeg på utplassering igjen, og jeg bretta masse bukser og stuff, så nå kan jeg det ihvertfall, for å si det sånn. Så kom Julie og Pia innom for å si hei, som var kult, også møtte jeg de når jeg var ferdig også, men bare sånn.. i et kvarter eller noe, fordi de skulle ta buss hjem osv.

Så har jeg planlagt mer til steampunk kostymet mitt, har funnet ting online osv. så jeg skal bestille det nå sånn at jeg får det i tide, fordi det er kult å få ting i tide. Så kan jeg legge ut noen fine steampunk inspo bilder, fordi jeg liker det<3

Steampunk er litt kult. Håper kostymet blir bra da, må skaffe spraymaling, puh. I morgen er det fredaaaag igjen, og mamma og jeg skal spise ost og kjeks tenkte vi c: Skal kanskje på en fest også, men det er ikke meg, så jeg vet ikke helt. Føler mer for å chille med mamma og spise ost og kjeks egentlig, fordi det er kos.

 

- Isah

 

5 søte kaniner ☆彡

Hitoro~

13.09.2012 ~ 23:40

elsker Steampunk!

HanneRemme- SyttiProsent

14.09.2012 ~ 08:53

SYkt kule bilder! :D Digger den stilen :3

Marremarre -

14.09.2012 ~ 08:56

Steampunk er egentlig ganske kult! Så noen Steampunk folk på MTV n.n

K E J I

14.09.2012 ~ 17:30

waah steampunk er skikkelig kult, gleder meg til å se resultatet * U *

Yuuta Pandaface Meow

14.09.2012 ~ 22:54

Elsker steam punk. ^-^

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits