Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bubble tea party

Så i dag dro jeg til Tønsberg med Pia, også kjøpte jeg busskort og greier, så nå kan jeg bli vant til å busse. Skal bli flink, selv om jeg ikke liker busser sånn veldig.  Grunnen til at vi dro var fordi vi skulle prøve bubble tea, som jeg nevnte i forrige innlegg. Bubble tea er en fancy drikke med opprinnelse fra Taiwan, som består av enten iste, milkshake, eller yoghurt, så har man sånne små kuler/geleklumper nedi med forskjellige smaker osv. Så gikk vi rundt og suste og møtte Benedikte og greier, koskos.


På bussen der jeg blir kidnappet av min egen hånd, og Pia er lattermild.


Bollebein


Pia har gammel mobil, sånn som meg<3 fuck smarttelefon


Det står "kantslått" på den hahahahah jeg synes det var gøy


Fant Ole Brum også, så da ble det masse kos


Pedopia


Wooooo, bubbletea, Pia kjøpte ananas milkshake med jordbærkuler, mens jeg kjøpte jordbærmilkshake med jordbær og mangokuler.


SLURP


KULÆR I MUNN OG VIND I HÅRET


Liten burger på mækkærn


Også kjøpte jeg enda en bubbletea, en jordbæriste med fruktgelemiks og jordbærkuler som jeg tok med hjem, skal ha til frokost i morgen, woooo


Så møtte vi på Benedikte også da, og vi dro hun med til Bubbletea stedet der hun kjøpte disse to, mango iste og kiwi milkshake, som smakte merkelig men kult.


Lilla og rosa stoler utenfor, hihihi liker


Skulle drikke uten sugerør, og Pia måtte absolutt ta bilde, også kom det fullt av sånn leppomade på den, så jeg ødela den, sorry Benedikte D:


Struts


Gangster yo


Super gangster yo

Det var koseliiiiig, også må jeg dra dit flere ganger, fordi den jordbærmilkshaken var farlig god. Så fikk jeg utplasseringsplass i dag, woopwooooop, på Kappahl på Hvaltorget, så det blir kult. Da skal jeg jobbe med utstillingsdesign og saker, blir bra. Tina fikk også utplasseringplass på Hvaltorget, så kanskje vi kan ha lunsjpauser sammen, yay~ Så i morgen har jeg fri da, og på fredagen skal jeg til Oslooooo til en viss dude som heter så mye som Thor. huehue

 

- Isah

3 søte kaniner ☆彡

pia

30.08.2012 ~ 14:28

må bare elske det siste bildet XD

undetected

31.08.2012 ~ 18:28

Nommi! Så søte dere er ^^

Martine T.V.

04.09.2012 ~ 17:27

Hva er bubble tea og hvor får man kjøpt det? Det så spennende ut :3

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits