Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Besøk i vinduet hele tiden altså

Heftig sen blogging da, jeg bare kom på rett før jeg skulle legge meg at jeg ikke hadde blogga. Så i dag ble jeg vekt av Vilde og Pia som kom bankende på vinduet mitt 10:20 også endte det opp med at vi stod å snakka til 12:00 hahahah koselig. De hadde vært på jobbintervju, så de måtte tidlig opp, så kom de til meg for å få meg tidlig opp også, bleh. Jaja, må snu døgnet uansett, men det funker jo ikke like fett som man forventet i og med at klokka er 03:30 nå.


Vilde og Pia utenfor rommet mitt yeeee

Senere kom også Julie på besøk fordi hun hadde vært på bibiloteket også kunne hun ikke dra hjem pga. vaskedamer og sånt, så hun kræsja hos meg en time eller noe. Det var kos det også.


Julie utenfor rommet mitt, yeeeeeeee

Resten av dagen har jeg vært på minecraft og vært teit, også har jeg lagd ferdig den sabla sauefarmen min som tok hundre år fordi sauene forsvant. Så kjøpte jeg minecraftbruker til Nicho og sånt, så nå skal han joine serveren vi er på, woopwoop, og han skylder meg 150kr. Nå skal jeg sove, så vi snakkes i morgen~

 

- Isah

4 søte kaniner ☆彡

K E J I

17.08.2012 ~ 07:58

lol vinduet ditt er jo rene møtestedet ;u;

Deadsushi ~ Isah

17.08.2012 ~ 15:48

K E J I: JEG VET IKKESANT? jeg skjønner ingenting jeg

Hitoro~

17.08.2012 ~ 18:32

haha , koselig at folk bare dukker opp foran vinduet da XD

stinaaurora.blogg.no

18.08.2012 ~ 08:54

Hei, Isah du har veldig kul blogg ';)

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits