Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Stand up er gøy

I dag har jeg vært litt dårlig for en gangs skyld, vondt i magen og bajs, kultkult. Kroppen min følte det var på tide å være litt dårlig nå, er jo aldri syk, klager ikke for det~ Så fikk jeg sett de to siste matrix filmene fordi jeg følte jeg måtte det etter bursdagen, viktig å få med seg slutten. Så så jeg på denne igjen, husker ikke om jeg la denne ut på bloggen eller ikke, men den er morsom.

Donald Glover er så awesome. Den varer i en halv evighet da, men den er helt sykt morsom (synes jeg da), så det er bare å hente popcornet~

Akkurat nå sitter jeg å tegner litt, tenkte jeg kunne fikse en header til bloggsiden på facebook og greier, yeee. Legger den sikkert ut her også når jeg er ferdig~

 

- Isah

5 søte kaniner ☆彡

Miku 彡

03.08.2012 ~ 00:08

Donald glover faktisk 8D

God bedring ;U;<3

K E J I

03.08.2012 ~ 04:24

Hahaha når jeg var syk forrige uke lå jeg og så på masse stand up med raske menn og dagfinn lyngbø XDD

Michelle

03.08.2012 ~ 09:33

Håper du føler deg bedere snart ^-^

det er shit å være syk i sommerferien :[

Nblogger

03.08.2012 ~ 10:57

Sjekk ut flere stand up på siden min: borediam.com og legg gjerne igjen noen :) Legg gjerne igjen på bildeblogger.com også :)

MaiDine

03.08.2012 ~ 17:21

God bedring daah ; )

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits