Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oh lips, fuck you. FUCK you.

I går fikk jeg sånn krem ting av mamma fordi jeg har eksem på hendene mine og rundt munnen, så da gikk jeg amok i går og smurte på 24/7. Så våknet jeg i dag av at leppene mine var helt harde, og jeg kunne ikke åpne munnen uten å ødelegge leppene mine. Små sår rundt munnen min hadde væsket over natten også hadde det blitt hardt. Lovely~ Jeg fikk en annen krem også nå da, som forhåpentligvis kommer til å hjelpe. Noen ganger må det bli verre for at det skal bli bedre, men det får da være grenser. Jeg skulle jo til Oslo i morgen til Senpai, men hvis jeg er like ille i morgen så kan jeg ikke dra noen steder. FFFFFFFFUUU hvorforrrrr ;_; egherkejgekhdgh det er helt sykt ubehagelig. Jeg skal spare dere for et bilde, det er ikke et pent syn.

Så det jeg har gjort i dag er å eksperimentere med FL Studio igjen, og jeg tror jeg har klart å sette sammen en sang, som er kult, men jeg vet ikke om jeg er ferdig med den eller ikke. Detaljer detaljer~


Mye greier, men føler fortsatt at noe mangler D:

Jaja. får spille litt tera eller noe da, snakkessss

 

- Isah

3 søte kaniner ☆彡

Neko

19.07.2012 ~ 22:06

Høres ikke godt ut >.<

Ray

20.07.2012 ~ 00:00

Aww.. stakars!! Det høres helt forferdelig ut! D: Håper du blir bedre til i morgen.. virkelig ;-; ''

cathexx

20.07.2012 ~ 00:30

Hørtes ikke godt ut! Hadde engang munnsår over hele leppa, som var helt harde :/

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits