Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FL Studio

YO, i dag har jeg lekt mye med FL (Fruity Loops) Studio som er et musikkprogram. Er veldig nybegynner da, men jeg prøver å lære meg det. Ganske kompliserte greier, men har da klart å fått laget noe. Jeg holder enda på da, så jeg kan ikke vise dere noe nå, pluss at.. jeg er nybegynner, vet ikke om jeg skal legge ut noe crappy musikk her enda i det hele tatt >_> vente til jeg blir en smule bedre kanskje, yeshyesh.

Hvis dere lurer på sjanger, så er det ELEKROPOP SELVSAGT~ Hvis dere lurer på programmet jeg bruker kan dere finne hjemmesiden her. Man får bare lastet ned demoen derfra da, fordi man må betale for full versjon.

I mellomtiden kan dere høre på awesome PONPONPON remix~

Yesh, tilbake til fl studio it is~

 

- Isah

5 søte kaniner ☆彡

Helene Yo

13.07.2012 ~ 23:14

Kult :D

K E J I

13.07.2012 ~ 23:36

wææ har sittet og hørt gjennom hele remiksen av pon pon, den var skikkelig bra ; A ;

Deadsushi ~ Isah

13.07.2012 ~ 23:56

K E J I: Jeg vet ikkesant o_o en av mine favoritter<3

Kat

15.07.2012 ~ 23:27

Håper du får lagd noe veldig snart! Hadde vært kult om du lagde en remix eller noe :D Har prøvd meg på flstudio selv, men det gikk ikke så bra og det er lenge siden nå. Snakket med kjæresten min for sånn en uke siden eller noe at vi måtte lage musikk der osv.. :) Så jeg vil prøve meg på det igjen! Bare ikke akkurat nå, for det er noe teit som foregår med pcen min som jeg må ha hjelp til å finne ut av. >.<

CrazyUnicornCupcake

19.07.2012 ~ 14:18

Kult c: søt remix cx

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits