Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oslo at Senpai's

SÅ HEI, jeg er i Oslo nå jeg. Tok toget i går, og fant tilfeldigvis Nina og Anders som også skulle til Desucon, så da slo jeg følge med de litt. Så kom Benedikte på senere, så det var kol. Så stod Senpai å ventet på meg på togstasjonen når jeg kom, også gikk vi til stedet hans. Nå ligger jeg bare halvdød i senga, skulle jo egentlig vært på desucon nå, men vi tar det ganske casual, som er awesome, fordi da slipper vi stress.


Halvdød fisk

ALLRIGHTY THEN, jeg får vel fikse på fasaden og ta en tur ut da, snakkesssss, og til de som er/skal på Desu og ser dette, SI HEI 8D

 

- Isah

4 søte kaniner ☆彡

Inga Pernille

23.06.2012 ~ 14:30

Så kul blogg! Kunne du lest og kommentert bloggen min? Og kanskje anbefalt den om du liker den?

Fan Nummer 1#

23.06.2012 ~ 23:00

Herregud, du har vært på Smosh Pit Weekly!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ijWEpUDy7lc&feature=g-u-u

Fan Nummer 1#

23.06.2012 ~ 23:16

Atomic Mari sier om deg:"First of, this girl is ridiculously cute, and I can admit my girl-crush on her! Second of all she has perfect Two-Tone hair and Mario on her wall! Your argument, my argument,the worlds argument is invalid! FACT!!!" Du er søren meg kjendis jo!!!

Norun

24.06.2012 ~ 18:52

Hyggelig å møte deg i dag :D

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits