Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Julie & Isah på tur

Da har jeg vært på tur med Julie, også kjøpte vi is og sånt.

Julie kom trippende bort til døren mens jeg febrilsk prøvde å låse opp døren, siden de andre hadde låst den fordi de var ute å kjørte. Til slutt fikk jeg opp døren, og vi begynte på vår ferd. Utenfor huset mitt så fant vi en monster edderkopp med et ferskt bytte i nettet sitt.


"KULT!" tenkte vi, "DEN MÅ JEG HA ET BILDE AV" ropte jeg, og åpnet vesken for å få nappet ut kameraet. Det var ikke så enkelt å få tatt et bilde av denne edderkoppen, til tross for at den var så stor, men jeg fikk det til etter litt fikling og litt rare posisjoner. Da jeg endelig fikk et greit bilde av edderkoppen begynte vi å vandre igjen, og stoppet på en bensinstasjon der vi fikk brukt litt penger.


Vi parkerte oss på en lekeplass i nærheten av bensinstasjonen, la tingene våres ned på bakken, og slo på ipoden min med ganske sær musikk.


Så var det tid for å se på tingene vi kjøpte på bensinstasjonen da, vi fikk kjøpt en ben&jerry iskrem, en sprite zero og en merkelig jordbærsmoothie som ikke egentlig var en smoothie, men den føltes ut som en smoothie. Mens jeg fiklet med iPoden min og alle tingene på bakken hoppet Julie opp i den store husken ved siden av.


"UUUUHUHHUUUUUU" kom det fra Julie mens jeg tok et ganske vakkert bilde av hun. Så fant jeg ut at nei, jeg vil ikke sitte på bakken, jeg har lyst til å huske jeg også, så derfor bestemte jeg meg for å hoppe opp til Julie i husken.


Så satt vi der da. Vi fant ut at det var noe vi hadde glemt. Vi hadde skjeer, men hvorfor det?


"SOLBRILLER" sa jeg høyt og smilte. "Neeei, iskrem" sa Julie litt lavt.


Så trodde Julie at hun ble gangster en liten stund, men det ble hun jo ikke, sludder og vås. Julie har fargerikt armbånd, det blir aldri gangster, så da kan ikke Julie være gangster, men jeg kan da.


Vi satt forskjellene til side, og åpnet isen. Julie gav meg lokket, så jeg slang det ned på bakken. 


Isen het half baked, en miks av sjokolade og vanilje med brownie og kakedeigbiter i.


Så da satt vi på husken og snakket om alt og ingenting mens vi lo og spiste oss fulle på is.


Etter litt kom det en liten jente og overtok stedet der, så vi følte at det var på sin rette plass å forlate lekeplassen, så da gjorde vi det. Vi gikk inn til kirkegården, bare fordi det var raskere å gå der, pluss at det er koselig der. Vi benyttet sjansen til å ta litt grasiøse bilder.Work it gurl, work it hard.

Etter litt heftig posering på kirkegården tuslet vi videre bort til Sara Marie for å se om hun var hjemme.


Julie prøvde å ringe, men ingen svar. Jaja, da var det bare å gå videre da.


Solen var stekende varm på den skyfrie himmelen, men vinden gjorde det svalere, som gjorde det til en perfekt dag å ta en tur på.


Jeg så opp på himmelen og tenkte på hvor fancy himmelen egentlig er. 

Etter en heftig tur gikk vi tilbake til meg der vi hilste på de små kattungene som lå alene i skapet fordi moren var ute. Julie hadde veldig lyst til å holde de, og det fikk hun.


De hadde endelig fått en pute de kunne ligge på, så nå var det full fest der inne.

Etter litt kos med kattungene gikk vi inn på rommet mitt for å surfe litt på nettet og fikse ebaybruker til Julie. Nå kommer sikkert Julie til å bli ebay hekta hun også. Når klokken begynte å nerme seg 18:00 fant Julie ut at det var sent, så hun måtte gå. Jeg fulgte hun opp til toppen av en bakke, så sa vi farvel og snakkes i morgen. Så TRAMPA JEG HARDCORE HJEM BARE FORDI JEG ER EN MUTERT MONSTERBJØRN OG JEG GJØR IKKE STORT ANNET, HNNNNNGH

Og alle levde lykkelig i alle sine dager, slutt.

 

- Isah

4 søte kaniner ☆彡

K E J I

20.05.2012 ~ 19:33

UGH nasty edderkopp ; A ;

Miku 彡

20.05.2012 ~ 19:44

UT PÅ TUR ALDRI SUR *A*

Her i mosjøen kaller vi den husken " UFO DESSÆ" lol ;_;

Vallentiny (n~n)

20.05.2012 ~ 20:06

Åhh, herligt ;u; <33
det var en søt historieting o3o

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits