Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kostymestress og heldagsprøve

Så i dag har jeg vært ganske opptatt, derfor har jeg ikke blogga. Startet med utplassering der vi gjorde som vanlig, bærte tepper og drakk kakao. Så etter det dro jeg til skolen for å møte Julie sånn at vi kunne gå til mormoren hennes, fordi hun var så snill og sa at hun kunne hjelpe meg med kostymet mitt. Julie skal jo ha ponponpon kostymet til Kyary, så vi fiksa litt på det også.

Så nå har hun sydd toppen til meg i deler, og jeg må bare sette de sammen i morgen, fordi jeg mangler skråbånd til å ha på toppen, dere vet, de svarte strekene.


SE SÅ SYKT FLINK HUN HAR VÆRT, jeg er srsly evig takknemlig, uten Julie's mormor hadde jeg aldri fått ferdig denne i tide. Så sånn ser toppen ut for øyeblikket, perfekt sydd, alt jeg trenger er å sy på de rundingene, de svarte strekene og øyevippene.


Her er posene jeg skal bruke på skjørtet, Julie og Pia og folk i klassen var så snille å kjøpte masse grønne Snack a Jacks, og spiste de, bare fordi jeg trengte det *-*

OKAY, så i morgen har jeg heldagsprøve i programfag, og det betyr at jeg må forberede meg nå, så jeg må stikke, snakkes i morgen~

 

- Isah

5 søte kaniner ☆彡

Vallentiny (n~n)

12.04.2012 ~ 22:24

Ihih, awesome :o Me wanna cosplayyy..

12.04.2012 ~ 22:48

Awesome aso \(@^____^@)/

K E J I

12.04.2012 ~ 23:33

Waaah, gleder meg til å se det ferdige resultatet * A *!!

ミリー >‿‿◕

14.04.2012 ~ 13:53

Gleder meg sykt til resultatet!:3

MrsYorsk

14.04.2012 ~ 20:46

hehe, nå ble jeg sluten!

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits