Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nåler og te

Da var ferien slutt, som er trist, men man må jo videre i livet, hahahah. Allrighty then, så i dag var det skole, der mesteparten så ganske slitne ut, og det var jeg også. Ikke mye å si om i dag, vi hadde programfag, gym, forberedelse til engelsk heldagsprøve som er rett etter banzaicon, fffff, og samf, og når jeg kom hjem sovna jeg hahahaha.

Akkurat nå driver jeg med Kyary kostymet, fordi banzaicon er jo rett rundt hjørnet, og da er det litt kult å ha kostymet ferdig. Hahah dette er så typisk meg, venter til siste liten med å faktisk gjøre noe. Jaja, jeg SKAL klare dette, skal dedikere dagene mine til dette.


Sånn ser gulvet mitt ut nå, wooooo


Måtte legge opp underskjørtet litt, så tok jeg like gjerne bilde av det også når jeg var i gang.


Nåler og te, akkurat sånn vi liker det.

 I dag driver jeg med forberedelser til i morgen, fordi da skal jeg begynne å sy, så jeg skal prøve å få alle tingene klare til å syes i morgen. Jaja, jeg får fortsette til jeg ikke orker mer jeg da, så snakkes vi~

 

- Isah

3 søte kaniner ☆彡

Miku 彡

10.04.2012 ~ 22:33

AWESOME! 8D

HELENE.

11.04.2012 ~ 02:04

drikker te med nåler i? oooh, masochist. 8DDDDD kinky!

Sam.

11.04.2012 ~ 08:29

Skal du være TsukemaTsukeru Kyary på Desucon også? I HOPE SO. D:

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits