Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rare bilder og tannlegen

Yooo, i dag var jeg på skolen igjen da, også slapp vi tidligere, så Julie og jeg dro ned til byen fordi jeg hadde fått hentelapp. Julie venter nemlig på fancy sko. Vi fant ut når vi fikk pakken at det ikke var sko, men Rin's caps, så Julie ble litt skuffa. Det gikk bra da, fordi vi gikk å kjøpte sjokoladepopcorn, og da ble alt bra igjen. Så var vi hjemme hos meg litt å hang og tok disse fine bildene.
fine.

Etter det dro jeg til tannlegen, og siden jeg hadde kjeeeeeeempe tannlegeskrekk når jeg var liten (srsly, vi måtte avlyse en time fordi jeg nektet å sette meg i stolen osv.) så hang det litt igjen, men tror jeg har kommet ganske over den skrekken nå. Hun sjekka tennene mine, og sa det så fint ut og at jeg bare hadde påbegynte hull WOHO, IKKE NOE BORRING ENDA 8D Røntgen maskinen deres var klikka da, så de tok bilde, men de kunne ikke sjekke de før i morgen, så jeg får ikke ordentlig svar før i morgen. Vi krysser fingrene vi.

Nå driver jeg å rydder rommet mitt helt hardcore, men jeg vurdere å ta en times pause for å gå ut å jogge, men fyfy, jeg må bli ferdig med det jeg driver med. Kan sikkert ta en joggetur i morgen heller, fu.

 

- Isah

2 søte kaniner ☆彡

K E J I

21.03.2012 ~ 21:23

Jeg elsker hentelapper ; U ;

Jeg har egentlig aldri hatt tannlegeskrekk, og det er jeg glad for, for jeg bor nesten hos tannlegen, må til han hele tiden > ___ >

Miku 彡

21.03.2012 ~ 22:16

Jeg har også tannlegeskrekk, Bleh D:

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits