Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søndags-Isah & steam

Da var jeg alene igjen da siden Carina dro. Vi våkna liksom 17:30 så.. yesh? Spiste litt tacokake til frokost, så måtte hun dra liksom, hahahah. Nå var vi jo oppe til 06:00 da, så.. yesh. Jeg sitter bare å spiller Spiral Knights på steam, nå som jeg endelig skjønner spillet, lol. Dårlig med tutorial altså.


Mmmmm, søndags-Isah, now that's hot. Øyebryna mine er så rare hahaha, det er en grunn til at jeg har pannelugg, dumme øyebryn >:( ok kanskje ikke, men de ser fortsatt ganske dsaffadfadsfa ut.

Jo, jeg så dere likte filmen jeg la ut, men jeg skjønner ikke hvorfor dere synes den er søt, fordi den er alt annet enn søt xD Jaja, gøy at dere likte den hahahha<3 Jeg vurderte å ikke legge den ut, men det var sent, og jeg hadde spist alt for mye sjokolade, så da måtte jeg legge den ut. Btw, til dere som har steam, add meg, jeg heter deadsushi HAHA SJOKK, JEG VET~

 

- Isah

3 søte kaniner ☆彡

Hitoro ~

26.02.2012 ~ 20:42

Søting!

Marriaamanda ~ miku

26.02.2012 ~ 20:54

Vel du er jo søt uansett da :D

ミリー >‿‿◕

26.02.2012 ~ 23:23

//aweee<3 du og<3c:

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits