Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nytt i sidemenyen, accounts~

Nå har jeg fiksa en ny seksjon i sidemenyen her, nemlig accounts. Det er linker til mine brukere på andre sider, som facebook, tumblr, twitter, formspring og deviantart. Legger til flere etterhvert antar jeg, fordi det er helt sikkert noen jeg har glemt. Jeg skal prøve å bli mer aktiv på disse sidene, yeee. Ingen av de er særlig aktive nå, men de blir det etterhvert D:Så da vet dere hvor jeg holder til ihvertfall 8D ser ganske rotete ut på siden der atm, men jeg skal fikse det etterhvert, jeg er bare for lat nå.

 

- Isah

4 søte kaniner ☆彡

Awesome1

19.02.2012 ~ 16:01

du er so awesoooom! :)

Jeg lurte på om du kan legge ut bilder av tilbehør, klær og sko du nylig kjøpt? og hvor du kjøpte det.

Også lurer jeg på om du har iphone, ipad eller ipod touch?

Deadsushi ~ Isah

19.02.2012 ~ 16:11

Awesome1: Aw tusentusentakk, du er awesome også 8D<3 Kan fikse et garderobe innlegg en gang hvis du vil :D Venter på noen klær i posten nå c: og jeg har iPod touch (3.gen)

Awesome1

19.02.2012 ~ 18:19

Da lurte jeg på hva slags apper du har 8D

Deadsushi ~ Isah

19.02.2012 ~ 18:38

Awesome1: Bruker iPoden mer til å høre på musikk og sånt D: har bare noen få spill, fordi all musikken tar stort sett plassen c: fordi jeg har ikke så mye plass på den

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits