Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bububububurururu hohouweheuh

I dag var jeg på utplassering med Rin igjen, der vi telte opp en haug av tepper, og tegna på oppgavene våres, og drakk kakao og kaffe. Så prøvde jeg et tilfeldig navneskilt som jeg fant, der det stod Laila, så glemte jeg å ta den av, så var det en av de som jobber der som bare "Laila?" hahahhahaha omg jeg døde. Etter utplassering dro vi til mcdonalds for å kjøpe bananshake, så dro vi hjem hver for oss. Så fant jeg ut at milkshaken til mcdonalds funker ikke for meg, jeg gulper bare opp masse skum, og det er bare skikkelig ikke kult. D:

Jo, dere vet forrige fredag så var vi på sånn messe, og da tok vi et bilde der, så jeg tenkte jeg kunne legge ut det.

Dette er Nicholas & Mai fra gym/samf klassen vår, og Adrian og Joachim fra klassen, lol. Jo, også meg da, men det vet dere vel kanskje.

Istad dro jeg å møtte Chakki utenfor kinamatstedet, så kjøpte vi kinamat, og det var nam, og vi ble mette fordi vi alltid overspiser oss der hahaha 8D Nå ligger han å sover ved siden av meg, og jeg tusjer på ark, wooooo. I morgen er det kakedag, så da må jeg sikkert være litt kakete, men nå skal jeg tusje videre, cyaaaaaaa

 

- Isah

6 søte kaniner ☆彡

Miku 彡

19.01.2012 ~ 21:34

Aww, så pent bilde *-*

Kristine

19.01.2012 ~ 21:37

HEISANN LAILA DU HAR ET SJARMERENDE NAVN ALTSÅ ~

nå kom jeg på at jeg ikke har spist på mcdonalds på evigheter... men så kom jeg også på hvorfor, fordi jeg så en sånn ekkel video om kyllingen fra mcdonalds ; ________ ;

Nelly Kakkoii

19.01.2012 ~ 21:45

Finfint bilde 8D

Deadsushi ~ Isah

20.01.2012 ~ 00:08

Kristine: JA IKKESANT<3 hahahahhaha 8D heldigvis spiser jeg aldri kyllingen på mcdonalds, woooooo~

Maidine<3

21.01.2012 ~ 13:14

Fint <3 <3 n_n <3

Carina

22.01.2012 ~ 18:31

Så fin du er med krøller <3

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits