Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kyary + Mameshiba = KYOT

Klokka 2 på natta i går ringte Chakki og bare "heeei kan jeg komme til deeeeg" og det var søtt, så han kom til meg, og det var koselig<3 Lenge siden jeg hadde sett han nå, så det var ekstra koselig, yeeeee. Så våkna jeg av at han satt å så på anime, haha, men han måtte dra tidlig da, fordi Benedikte skulle klippe håret hans osv.

Ellers i dag har jeg ikke gjort stort, jeg sov et par timer ekstra istad, så.. lol, men jeg tenkte jeg kunne vise dere denne filmen av Kyary og Mameshiba~ (Til dere som ikke vet hva jeg snakker om er Kyary Pamyu Pamyu en artist/modell i Japan, og Mameshiba er en kjent tegneseriefigur i Japan)

HVOR SØTTTTT, og nedenfor ser dere et bilde av Kyary og en stoooor Kyary Mameshiba bamse.Søteste mameshibaen everrrr, right?

Føler jeg blogger mye om Kyary for tiden, og kommer sikkert til å blogge mer om hun snart, i og med hun kommer ut med ny sang om noen dager. Hun er en stor inspirasjonskilde for meg også, så det er sikkert også en av grunnene til at jeg blogger om hun, hahah.

Nå skal jeg se videre på once upon a time, fordi det er gøy.

 

- Isah

5 søte kaniner ☆彡

Maria Amanda ~ Miku

08.01.2012 ~ 20:19

Awwwww<3 Så søøøøtttt <3

Maidine<3

08.01.2012 ~ 21:00

AAww så søt! ^-^! Jeg har laget en tegning av deg<3 Jeg la den ut på bloggen<3

⌒Chyuui⌒☆

09.01.2012 ~ 07:27

How cuuuuuuute *3*!

Sachoza

11.01.2012 ~ 10:04

fåretrekker babyshiba, det er mye mer morsommere å se på xD

Deadsushi ~ Isah

11.01.2012 ~ 16:00

Sachoza: Men mameshiba er jo originalen 8D<3

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits