Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kick-Ass osv. med Julie, yeeeee

Dagen i dag startet med at Julie vekte meg ved å ringe meg å si at hun var på vei, så jeg bare ÅJA OHOH, så måtte jeg bare hive på meg noen klær, og smårydde rommet litt, lol. Når hun kom så satt vi litt på data helt til vi fant ut at vi skulle gå til butikken for å kjøpe is, og det gjorde vi.. og litt popcorn og sjokolade. Så gikk vi opp i stua og satte på Kick-Ass filmen, som jeg forelsket meg i. Hvorfor har jeg ikke sett denne filmen før nå!? HIT GIRL ER SÅ KOL. Etter filmen gikk vi ned og søkte rundt etter cosplay til Julie.


Hahha på veien tilbake fra butikken møtte vi på denne søøøøøte katten, som fulgte oss helt hjem til meg, hahahah søøøøt.


Denne var god, jeg liker bananis, yeeeeee<3


Julie og skjeer, haha


Hey, ikke spis skjeene Julie


Julie har sånn rar hånd.


Jeg ser litt panisk redd ut her, hahahahhaah retard


WOOO popcorn & kakao, og Julie som.. dypper popcorn i kakao? wat


Fant ut da vi så på parykker på eBay at jeg skulle fikse stocking parykken min, hadde ikke rørt den siden Coscon 2 hahahah. FROSKEPERSPEKTIV FTW, ELLER HVA JULIE?

Så vi fant ut hva Julie ville, så nå skal jeg sketche noen tegninger for hun, sånn at hun kan forklare til mormoren sin hva hun trenger å få sydd osv. Blir sikkert superkol 8D Så er det skole i morgen da, bleh, er ikke klar for det enda, jeg har ikke døgnrytmen på plass enda, pluss at JEG VIL HA SNØ. Jeg vil bruke pelsstøvlene mineeeee, curse you mother nature.

 

- Isah

4 søte kaniner ☆彡

Kpopbeast ~ Tasuke-chan

02.01.2012 ~ 23:01

Agree~ men vi får bare litt snø også is.. og is gjør vondt å ramle på! :c

Bekka~< 3

02.01.2012 ~ 23:10

Savner snøen... Men ikke skituren som kommer 8)

Ina

03.01.2012 ~ 11:13

søte dere er c:

Marriaamanda ~ miku

03.01.2012 ~ 16:51

Så koselig c: pelsstøvler er kol! :D

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits