Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HERRO, MY NAME IS ACTIVE-CHAN

YOOOO, i dag hadde jeg fri første økt, så i andre økt hadde vi gym der vi skulle ha løpetest, noe som er PAIN fordi vi må løpe 2,4 km. Det er helt forferdelig for meg som har dårlig kondis, men jeg løpte på 16 minutter og 45 sekunder da, så jeg synes jeg var flink. Så hadde vi engelsk, og etter det tok vi klassebilde, som ikke er ferdig enda (skal sikkert legge ut når det er ferdig)

I mellomtiden kan dere se på denne søte alpakkaen med krem på hodet som jeg fant på weheartit:


Når jeg kom hjem så tok jeg bilder til outfit osv. så la jeg meg på gulvet så sovna jeg der XD og sov i sånn 2 timer eller noe, så kom mamma hjem og bare "NÆMMEN HVORFOR LIGGER DU HER?" hahhahahah teit. Btw, akkurat vært på trening nå, magedans igjen. Det er så gøøøøøy, tirsdager er kol. Jeg føler jeg har vært ganske aktiv i dag, tror jeg kommer til å være helt stiv i morgen D:

I morgen skal meg og Julie ta en bytur, så skal jeg kanskje til leiligheten igjen fordi Benedikte trenger visst mer hjelp med kostymet o_o Så må jeg fikse linsevæske, så yes. Nå skal jeg fikse noe greier på eBay fordi jeg bestilte feil skostørrelse i skoa jeg skal ha på coscon, og de er allerede shippa, så fuuuu, men blir fiksa heldigvis, så snakkes i morgen 8D

 

- Isah

7 søte kaniner ☆彡

Michelle Flygel

20.09.2011 ~ 21:03

Såå søt c:

Line Bin

20.09.2011 ~ 21:03

Vi løp 3000 meter i gymmen på fredagen. Fy jeg har dårlig kondis. o_o

Aw, for en søt bamse-lama-ting. OuO

Marte

20.09.2011 ~ 21:42

åh herre, folk forventer at vi skal være så spreke, uff. D8

Isah

20.09.2011 ~ 23:20

☠ Michelle Flygel ☠: Jaaaaa<3

Line Bin: aaaaaaa hater løping T_T

Marte: Ja, ikke sant? D:

Ray~

21.09.2011 ~ 01:29

jeg liker ikke at de setter karakterer på hvor fort vi løper, hvor mange pushups vi klarer osv.... jeg liker når man har spill.. så man heller setter karakteren på innsats >_< ikke på hvor flink man er i noe..

Deadsushi ~ Isah

21.09.2011 ~ 20:08

Ray~: JEG VET DET SUGER SÅ SYKT D: Ikke alle kan være superaktive liksom, det er urettferdig D:

Carina

22.09.2011 ~ 18:38

Åååh, alpakkaaaa♥ Jeg ser den ofte på game centers, jeg har så lyst til å vinne en. De er så fantastisk søte.

Re: Jeg vet ikke om du har hørt om det før, men vertsmor har hvertfall sånn stein inni kroppen som tydligvis gjør sinnsykt vondt. Hun har gått rundt og hatt utrolig vondt i lang tid nå, men så fort steinen forsvinner blir hun helt bra. Det er en merkelig sykdom ._.

IKKESANT PUTA MI ER FANCY. Toystory is the shiz

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits