Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cosplaysnakk & blodig sko, haha

I daaaag har jeg vært hjemme på dataen og sett på tv og snakka med Benedikte om cosplay osv. Tror vi skal cosplaye sammen en gang, men sier ikke fra hvilken serie 8D Så skal hun til leiligheten til Chakki, Nina & Robin i morgen, så må jeg bli med fordi jeg skal visst hjelpe til med cosplay osv.

Apropos cosplay, Julie og jeg skal til byen å se om vi finner ting til Panty & Stocking, fordi jeg vil ha et nytt skjørt. APROPOS COSPLAY IGJEN, jeg måtte gre parykken min istad fordi jeg hadde ikke gredd den siden desucon, lol, se:


Hahahahha bare ene siden er tatt, så ser man andre siden hvor awesome den er i forhold<3

Jo, så var jeg på trening istad, og jeg var dritstøl fra forrige gang. Pluss at vi nesten kom for sent. Så fikk jeg gå hjem i regnet med gnagsår og blod på skoa, så begynte jeg å le når det svidde i såret fordi det var så teit at alt skulle liksom være så "trist" og "negativt" så begynte jeg å le. Jeg er sikker på om noen så meg da ville de sett rart på meg, men det gjør de uansett, hahah.


Shoes are bad, you shouldn't do shoes, mkay? OK OK jeg glemte sokker igjen, ikke diss, jeg er ikke vant med trening, og som sagt hadde jeg superdårlig tid og rakk ikke sokker.

NÅÅÅÅ skal jeg rydde rommet, så skal jeg dusje, så snakkes vi senere, hadeee~

 

- Isah

8 søte kaniner ☆彡

A

18.09.2011 ~ 21:06

Jeg trener mandager og onsdager i tillegg til at jeg har gym på tirsdager, så de dagene er dødsslitsome :P men det gjør det egentlig bare enda bedre å slappe av de andre dagene fordi jeg føler at jeg har fortjent det ;) men gnagsår er bæsj, får det hele tiden :c

Deadsushi ~ Isah

18.09.2011 ~ 21:13

A: Aah virker som en god treningsplan :D Jeg har gym + trening på tirsdag, og trening på fredag igjen pga. treneren på timen på fredag er bestevennen til Julie, så det er litt kol 8D og JA, hater gnagsår, og jeg pleier ikke å få det engang T_T

K E J I

18.09.2011 ~ 21:23

Jeg pleier ikke heller å få gnagsår, men en gang jeg skulle gå ti kilometer var jeg så smart og gikk i billige ballerinasko, så jeg fikk hundre gnagsår og vannblemmer over hele foten T ^ TT

Deadsushi ~ Isah

18.09.2011 ~ 21:25

K r i s t i n e: fffffuuuuu serr, det er ikke gøy T_T

Nelly Kristin

18.09.2011 ~ 21:41

D":

Dakar, gnagsår er bøsj :c

Bekka

18.09.2011 ~ 21:44

Eww, ser vondt ut >n<

trener ikke(A)

Poem

18.09.2011 ~ 23:56

hahahah rakkk ikke sokker??? xD

Det er første prio når man går ut av døra når det er kaldt ute >_>

håper såret ditt blir bra igjen snart da :D

Deadsushi ~ Isah

19.09.2011 ~ 07:17

Poem:FFUUU men det var jo ikke kaldt :C synes jeg da, men tusentakk, håper det jeg også <3 c:

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits