Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bilder fra dfekt atm, yeeeeeee

Nå har vi sånn ca. akkurat stått opp fra den søte senga vår, siden vi tok med opplåsbar madrass og dyner og sånt, så vi har skikkelig koselig seng<3 Jeg kan ta bilde av den senere, men nå er det folk som sover der enda. Vi la oss sånn klokka 3 i går, men det var sånne folk som bråka i evigheter på den ene sovesalen, så vi fikk ikke sove sikkert før 5. Jeg vurderer å bytte til den andre i natt. JAJA uansett, her er plassen vår:


Yeeee, lille søte dataen min (i forhold til alle de andre stasjonære her, lol) også ser dere frokosten min, en mango hahaha.


Chakki spiller HoN, yes?


Her er masse folk og Nina's data.


Her er masse folk igjen og Chakki's og min data, yeeee

Så det var vel det, ikke så spennende, vi driver å spiller på en minecraft server. Neste år må jeg få med meg flere av vennene mine. Vetle er her da, men han sitter på andre siden av bordet borti der <- så ye. Nå skal jeg facebooke litt, så snakkes~

 

- Isah

5 søte kaniner ☆彡

Andrea

10.09.2011 ~ 11:25

Jeg har også søt liten pc ♥ >w< ~

Sukii

10.09.2011 ~ 11:35

gøy c:

10.09.2011 ~ 16:51

Jeg ser nesten bare gutter der.. eller jeg ser BARE gutter der xDD lol.. Men så kos ut da~og mango smaker godt (best de fra thailand og sånn~<3)

Deadsushi ~ Isah

10.09.2011 ~ 18:33

Det er nesten bare gutter her XD Noen få jenter, yeee~

sunadokei

10.09.2011 ~ 19:53

hoho, ser kjekt ut.

kos deg!

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits